Sweet Home Alabama

imageHelaas moeten we vandaag alweer afscheid nemen van New Orleans, time flies when you having fun. We hebben weer genoten van deze mini trip in de complete Goedies samenstelling. Ons ochtend ritueel blijft ook vandaag van kracht, dus weer veel te vroeg wakker. We checken als eerste weer de mail want dat blijft leuk. De rest van de ochtend brengt de iPad ons een rondje om de wereld. En voordat we uitchecken nemen we nog een heerlijk ontbijtje en rijden om 10.00 uur bij onze Staybridge weer weg.

imageVandaag hebben we geen spannende plannen, gewoon terug naar Fairhope en Daphne. Onderweg stoppen we nog wel even bij het Visitorcenter van Mississippi, zodat we ook echt voet aan de grond krijgen in de Staat waar de Amerikaanse muziek is geboren, Mississippi!

imageNaast dit Visitor Center zien we het Infinity Science Center van de Nasa liggen en tja we zijn er toch! We zien een H-1 Rocket Engine en een F-1 Rocket Engine bij de entree staan, waar de eerste echt wel imposant is zeg. Helaas is de Behind the Scene Tour Bus net weg en moeten we een uur wachten op de volgende. Na hoog beraad doen we dit niet, en bewaren we dit voor ons volgende bezoekje aan New Orleans.

Rond 13.30 uur zijn we weer terug in het terratorium van Kaylee, Fairhope in Sweet Home Alabama. Hier doen we nog wat klusje in en om Unit 4 van Greeno Road 18640 die nog zijn blijven liggen. En dan verhuizen wij naar “onze” Holiday Inn in Daphne verhuizen voor de laatste 4 nachten. En vanaf nu is dan echt de Mini vakantie met Kaylee ten einde, want morgenochtend moet ze om 06.00 uur weer werken at The Grand!

imageWe rijden langs de Publix waar we ons avond eten scoren zodat we er vanavond niet meer op uit moeten. Er gaat brood, aardbeien, Sushi en Cheesecake mee richting Spanish Fort, heerlijk. We checken in en krijgen “onze” kamers op de begane grond weer terug, goed geregeld!

imageEn zo blijven we vandaag de hele avond voor de buis hangen met o.a. Duck Dynasty, Bad Ink en Swamp People onder het genot van Aardbeien, Sushi en Cheescake………heerlijk!

Advertenties

6 thoughts on “Sweet Home Alabama

 1. Dat Infinity Science Center kenden we niet, een goede tip onderweg vanuit New Orléans richting Alabama. Een idee voor ons straks als wij dezelfde route hebben vanuit New Orléans naar de Panhandle in Florida. Veel plezier nog de laatste dagen!

 2. Jammer dat de gezellige dagen met het volledige gezin weer achter de rug zijn, maar ik ga er vanuit dat jullie voor Juni nog wel een keertje terug gaan. En jullie hebben nog een paar dagen om bij haar te zijn. Theo, het verbaast mij elke keer weer dat jij niet als een echte “dikke” amerikaan terug komt. Het ziet er allemaal weer heerlijk uit. Nog veel plezier!!!

 3. Wat is het elke ochtend weer genieten, wakker worden met jullie verhalen!
  En we zijn ook blij met jullie tips want in juni zitten wij (o.a.) ook in New Orleans.
  Vooral het taxfree inkopen. …:-)

  Geniet nog even samen! !!!

 4. Geniet nog lekker van jullie verblijf bij jullie tijdelijke “Missing link”,hier is het heel zonnig weer…lente bijna weer in aantocht:) met de bijbehorende (Range-projectje) 🙂

  Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s