Back in Business!

image

imageHeerlijk uitgeslapen….. half 6 wakker! Buiten is het helder maar het vriest nog steeds. Als we het weerbericht mogen geloven, en dat doen we maar al te graag, verdwijnt straks het ijs als sneeuw voor de zon. Een bekend spreekwoord die is overgewaaid uit Nederland, en in Alabama kennen ze dit nu ook! In Atlanta Georgia, is het hele andere koek, daar is de chaos nog in vole gang, gelukkig heeft Alabama juist gehandeld door op slot te gaan…..

imageWe zetten de Minivan in het stralende zonnetje, en binnen het uur zien we dat het ijs inderdaad verdwijnt door de zon! Na het ontbijtje ontijzen we de rest van de Minivan handmatig zodat we weer veilig de weg op kunnen. Het ijs is grotendeels van de wegen verdwenen, het verkeer komt weer langszaam opgang, de winkels zijn weer open, Alabama is Back in Business!

Onze eerste stop is de Publix, heerlijk gewoon weer even onder de mensen in een supermarkt lopen, waauw! We vervolgen onze weg naar de Wal*Mart waar we de rest van onze boodschappen doen. We hebben contact met Kaylee via de WiFi van Mc Donalds, ze is wakker…..

imageVanaf vandaag maakt Kaylee ook weer deel uit van The Goedies, yesssss. Het was dus even 2dagen So Close, yet So Far Away! We halen haar op in Greeno Road, en zwaaien haar roomates uit. We beginnen (uiteraard) bij de Tanger Outlets in Foley, effe warm lopen voordat we morgen echt aan onze Mini vakantie gaan beginnen.

imageBij de Starbucks gaan we eerst effe buiten in het zonnetje zitten, voordat we aan ons rondje beginnen. Er worden wat dollars gewisseld voor goederen van evenveel waarde en voor je het weet gaat de zon alweer onder.

Ook op de terugweg naar Spanish Fort ruilen we in een restaurant wat dollars in, maar dit keer doen we dat voor voedsel. En zo zijn we om 18.30 uur weer terug op de kamer, moe maar voldaan. De avond verloopt weer heerlijk tv kijkend, kaartend en internettend.

Advertenties

5 thoughts on “Back in Business!

  1. Gelukkig was het ijsavontuur van korte duur en zijn jullie weer met Kaylee herenigd! Het zou natuurlijk zuur zijn geweest als jullie door “het slechte weer” elkaar niet meer hadden kunnen treffen. Op naar New Orleans!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s