WheresMySuitcase.com

image

Goedemorgen, allereerst hartelijk dank voor alle berichtjes die onze kant opkomen. Die lezen we graag en daardoor blijft het erg leuk om te bloggen, thanks.

Gisterenavond hebben we nog de Grammys kunnen volgen op tv, maar de luikjes gingen langszaam dicht. Via een track en trace e-mail van wheresmysuitcase.com heb ik nog een request ingedient “to waive signature”. Dat betekent dat onze koffers gewoon bij de frontdesk kunnen worden afgeleverd, zonder dat we er wakker voor worden gemaakt om een handtekening te zetten, goede service.

We slapen uit tot 12.00 in de middag Nederlandse tijd, hier dus 05.00 AM. Ik maak het verhaaltje af voor onze volgers, en zo is het vroege wakker worden toch nog voor een goed doel.

imageVia de mail zie ik dat de koffers inderdaad gisterenavond om 11.17 PM. zijn afgeleverd door Andrew. Ik haal ze op en we zien dat ze door de TSA zijn gecontroleerd, de reden voor de vertraging dus ……ook weer opgelost.

We nemen een bakkie koffie met een Cinnamon Roll tijdens het reorganiseren van de koffers en struinen het internet af, heerlijk. Kaylee heeft een dagdienst in het Battle House in Mobile, dus die zien we vanavond weer. Ze heeft gereserveerd in het Grand Steakhouse, yeahhhhhh!

imageOmdat we hier tot 10 uur kunnen ontbijten, maken we er een relaxed ochtendje van. De TV staat op WKRG News 5 en als we weerbericht ervan mogen geloven kunnen we morgen misschien de Elf Staten Tocht gaan rijden. Men spreekt van Winter Storm Closings en vanaf dinsdag zijn de scholen in Mobile en omstreken dus dicht. We zijn benieuwd, hebben geen winterbanden en of ijskrabbertjes bij ons dus we zien het morgen wel….

imageNa het ontbijtje rijden we naar de overkant, en bezoeken we Michaels, Dillards, Barnes & Nobles, Charming Charley en slaat Oma haar slag bij Chicco! Omdat het toch pas 13.00 uur is rijden we nog naar Hobby Lobby waar we weer wat USA Vintage prullaria vonden voor ons nieuw in te richten sloop houten pronkrek. Ook Dicks Sport en Ulta bekijken we van binnen. Het is inmiddels heerlijk weer, af en toe een zonnetje en met 18 graden celcius hebben we hier geen winterjas nodig, vandaag altans niet….. Als lunch nemen we een Redneck Shawarma ( ja zo schrijf je het echt), bij de Mediterranean Sandwich Co. en is heerlijk.

En dan vinden we het tijd om even op de kamer ons dipje wat aandacht te geven. De biologische klok denkt nog steeds in Nederlandse tijd en dat is dus 21.30 uur i.p.v. 14.30 PM. Oeps om 17.00 uur worden we wakker en moeten we ons nog haasten ook.

Om 18.15 uur staan we dan weer voor unit 4 in Greeno Road 18640. We worden weer hartelijk ontvangen door alle dames, een mooi stel. Dan rijden we naar The Grand Hotel in Point Clear waar we in het Grand Steakhouse gaan eten.

imageWe hebben weer vele handjes geschud, Kinder Surprise eieren (verboden in Amerika!!) en Haagsche Hopjes uitgedeeld en heerlijk gegeten. En als Kaylee dan ook nog eens trakteerd, zijn we wederom trots om deze avond van The Goedies in Alabama te hebben beleefd.

imageWe rijden terug door Dowwntown Fairhope om van de mooie sprookjesachtige verlichting te genieten. We maken mooie fotos, zetten Kaylee thuis af en hebben we er weer een fantastische dag opzitten en zijn we heel erg benieuwd of er hier morgen inderdaad geschiedenis geschreven wordt………

Advertenties

6 thoughts on “WheresMySuitcase.com

  1. Gelukkig maar dat de koffers weer terecht zijn. En ook op een nette en snelle manier. Volgens mij voelen jullie je al weer helemaal thuis. Heb je je schaatsen, handschoenen en sjaal wel meegenomen??? Veel plezier!

  2. Wat een reis, met het rennen en (letterlijk) vliegen !! Maar is dus allemaal goedgekomen, gelukkig maar. En dat het relaxte gevoel op die eerste dag, overal lekker kijken en shoppen, en tenslotte natuurlijk afronden in een ‘bijzonder’ steakhouse (dat stukje vlees ziet er ERG goed uit), dat is natuurlijk helemaal top !!! Op en top vakantie en familie modus dus ! Enjoy !

  3. Hopelijk laat de winter nog even op zich wachten en kunnen jullie nog – zolang als jullie er zijn – van het mooie weer genieten! Hardstikke fijn, dat jullie de koffers al zo snel konden ophalen, dus alles weer okë. Houden zo! Tot mails Els en Han

  4. Hallo…… Leuk om zo met jullie mee te reizen. Wordt het echt zo koud??? daar bij jullie! Dat wordt dan genieten!!!
    Lekkere hapjes hebben ze daar zeg, ik krijg er ook stek in. Alle goeds , tot de volgende mail.
    Groet van Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s