Sometimes Just Being There Is Enough….

Being Therefamily-reunionZo de officiële feestdagen zitten er op en kunnen wij eindelijk Zondag beginnen aan onze Reünie Part 3 in Fairhope, Alabama. Het is zelfs alweer meer dan 200 dagen geleden dat we Kaylee op Schiphol uitzwaaide voor haar American Dream, en met nog 130 dagen te gaan zit de vaart er goed in. Gelukkig hoeven wij niet zolang te wachten om haar weer ‘Live’ te mogen zien, want de The Goedies zijn straks weer 2 weekjes te vinden in haar omgeving, Yeahhhhh!

Louisiana-Tax-Free

We hebben wederom 16 L(anguit) gereserveerd bij United Airlines, zodat de eerste 10 uur van de reis de beentjes in gestrekte houding kunnen blijven. In Houston, Texas brengen we zelf onze koffers naar de volgende band richting Pensacola. Florida. Het vervolg van de reis gaat over de Highway en hopen we zo rond een uur of 20.00 uur met de Minivan van Alamo in Fairhope, Alabama te arriveren, mits alles vlotje verlopen is uiteraard.

chicago-bulls-vs-new-orleans-pelicansBuiten onze dagen in Home Sweet Home Alabama, gaan we ook nog met Kaylee 4 dagen op Mini vakantie naar New Orleans in Louisiana. We gaan lekker Tax Free shoppen in het Lakeside Shopping Center en we hebben tickets kunnen bemachtigen voor de basketbal wedstrijd New Orleans – Chicago Bulls, we hebben er zin in.

SOMETIMES JUST BEING THERE IS ENOUGH…

Advertenties

4 thoughts on “Sometimes Just Being There Is Enough….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s