Just Like Paradise

imageEn daar is hij dan, de laatste dag van deze vakantie bij en met Kaylee in Alabama. Het is koud en regenachtig in Birmingham, precies het weer wat bij deze dag past, treurig! Om 09.30 uur rijden we weg van het parkeerterrein van onze Holiday Inn. Dat is toch mooi een half uurtje eerder dan gepland, dit hebben we vaker gedaan. Onze laatste dollars ruilen we voor benzine, en in Fairhope halen we wel weer nieuwe.

Het is weer een heerlijk ritje in deze “bak”‘ daar kunnen we wel aan wennen…. Op de helft strekken we de beentjes, en om 13.00 uur staan we alweer in de Wal*Mart in Daphne voor de flappentap en de laatste boodschapjes. Gelukkig schijnt het zonnetje weer volop, maar staat er een stevig windje.

In Fairhope gaat Kaylee meteen haar roomies verrassen met een echte Cheesecake van de Factory, mmmmmmmm. En na het Outback Steakhouse is nu ook de Cheesecake Factory een ware verslaving voor de dames, hahaha! Helaas zit de dichtsbijzijnde dus 400 km hiervan, jammer hoor!

En dan nemen wij afscheid van het geweldige stel dat elkaar hier in app. 4 op Greeno Road 18640 gevonden heeft. Bedankt Christina, Tamara, Katje, Augustina en Kaylee voor jullie gastvrijheid, whenever we were around!! Uiteraard komen we terug, maar een datum moeten we nog vinden. Kaylee zien we gelukkig straks nog in The Grand voor ons laatste avondmaal in Alabama.

imageIets voor 15.00 uur checken we wederom in bij onze Holiday Inn in Daphne. Hier wordt de inhoud van de koffers gerangschikt, als dat morgen maar goed gaat…. We printen onze boardingpassen in het Bussiness Center, checken de datum en inderdaad moeten we morgen met het vliegtuig mee, erg jammer!

Om 18.00 uur rijden we met een knoop in ons maag naar Point Clear, om in het Saltwater Grill restaurant te gaan eten. We hebben een tafel gereserveerd in de sectie van onze nr. 1 serveerster…..Kaylee! imageWe worden weer als echte VIP’s onthaald, krijgen de beste tafel en hebben alle managers weer ontmoet, supergaaf! Het eten is natuurlijk erg lekker, maar die bediening was subliem…… Er staat zelfs een speciale boodschap in chocolade geschreven op ons toetje, See You Soon! En zo is het maar net!

We nemen afscheid met een traan en horen alleen maar “We’ll take care of here” om ons heen. Het is hier net één grote familie, dus we kunnen met een gerust hart weer ‘even’ naar huis…….

imageEn alsof het echt zo moet zijn, horen we op de terugweg David Lee Roth “This must be just like livin’ in paradise, And I don’t want to go home” uit de autoradio schallen…….

Advertenties

6 thoughts on “Just Like Paradise

  1. Al was het nog zo fijn…. Afscheid nemen is en blijft even slikken! Een rustig idee dat ze het daar zo goed heeft. Een goeie terugvlucht naar dit kleine kikker landje !!

  2. Als jullie dit lezen zijn jullie al weer thuis in Zoetermeer. Wel een andere wereld van waaruit jullie kwamen. Leuk dat wij mee mochten reizen via de media. de foto’s waren en zijn prachtig.
    Fijn dat Kaylee het daar zo goed heeft. Wat een ervaring voor haar!
    Geniet nog maar even na, voordat de harde werkelijkheid weer begint. Weer centjes verdienen voor het volgende avontuur.
    Groetjes van Kees en Lia

  3. Voorbij gevlogen zeg …. Maar wat een heerlijke trip weer ! En Outback en Cheesecake Factory zijn ook mijn verslaving, maar 400km …. Pfffttttt … Laat mij er maar een paar duizend miles voor vliegen hoor !! Inmiddels weer terug, helaas, maar mooie herinnering. Ben benieuwd wanneer het vervolg weer plaatsvindt; misschien kunnen jullie nu mij meenemen, na de reisjes met ouders ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s