Mini Holiday

image

Vandaag gaan we op mini vakantie met Kaylee, jippie! De keuze van Kaylee is gevallen op Birmingham, niet geheel toevallig dat hier ook een Cheesecake Factory zit. Het is maar 400 km, en dat is geen straf met onze Explorer.

We checken om 07.15 uur uit, gaan eerst tanken en halen dan Kaylee om 08.00 uur op. En dan beginnen we aan onze 250 mile. We rijden binnendoor naar de I-6, en deze Interstate is tussen Georgiana en Montgomery beter bekend als the “Hank Williams Memorial Lost Highway”. Na 3 uur doen we een snelle plasstop en gaan we snel weer door.

imageOns eerste doel is Hoover, hier is de Riverchase Galleria Mall. De omgeving hier is prachtig. Het lijkt wel één groot bos, waar de stad is ingebouwd, schitterend. Ook de Mall is erg mooi, en we struinen hier zo’n 2 uurtjes rond, vooral in de Forever 21, Abercrombie, Holister en de Starbucks.

Dan gaan we onze Holiday Inn opzoeken, en rijden er binnen 3 minuten naar toe, vreemd. Bij binnenkomst hebben ze geen reservering voor ons, nog vreemder. En dan blijkt dat we bij de verkeerde Parkway zitten, de John Hawkins i.p.v. De Resource Center, foutje bedankt. Binnen 11 minuten zijn we bij de goede en settelen we ons op de 3e verdieping.

imageHier relaxen we een uurtje en gaan dan richting the Summit, wederom allerlei luxe winkels maar dan in de openlucht. Hier zitten de Cheesecake Factory en de Applestore, 2 vliegen in een klap. Het is gelegen in de bergen, dus met een aardig hoogte verschil. De bedoeling is hierdoor om je met de auto te verplaatsen, maar wij doen het vandaag op z’n Hollands, lopend.

imageEn na al dat lopen hier in de open “Air”, krijgen we trek. We nemen allemaal ons favorieten gerecht bij de Cheesecake Factory, wauw het is echt weer heerlijk. Ondanks de moeilijke keus, nemen we toch Cheesecake’s mee in een To Go Box, want straks op de kamer bij een bakkie koffie gaan ze er natuurlijk wel in, we hebben hier niet voor niks 400 km voor gereden…. tot morgen!

.

Advertenties

One thought on “Mini Holiday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s