She got it in the bag!

imageVandaag is het DE Alabama Drivers Lisence Day. Kaylee gaat proberen om het learning gedeelte van haar Alabama Drivers License eraf te rijden, Katja wil haar Duitse rijbewijs omruilen en Tamara en Enri gaan mee voor de Written test. Om 06.45 uur word ik opgehaald en gaan we met 2 auto’s richting het beruchte DMV office in Mobile, als dat geen indruk maakt….. We zijn goed voorbereid, alle papieren zijn dik in orde, mits ze de regels niet hebben veranderd natuurlijk.

We zijn er om 07.35 uur en hebben maar 15 mensen voor ons, netjes. Om 08.00 uur komt de vrouwelijke Brigadier Dog naar buiten en worden de Road Testers Only naar voren geroepen en mogen we de rij overslaan, eindelijk. Maar het duurt nog 30 minuten voordat we bij het loket aan de beurt zijn. Gelukkig krijgen onze partners in crime een nummertje en zijn hun papieren gelukkig in orde.

imageOm 09.00 uur moet ik de Saturn voorrijden, en mag Kaylee de weg op. Deze keer gaat het voorspoedig, en 15 minuten later hoort ze, You Passed! Yeahhhhhhh! Ik moet de auto weer parkeren, en dan kan ze het Learning rijbewijs inruilen voor een echte….. Het Learning Drivers License krijgt wat knipjes, en komt er weer een voorlopige Drivers Lisence uit de printer rollen, She got it in the bag!!!!

Katja heeft ook haar echte Alabama rijbewijs ‘gekregen’, en helaas hadden Tamara en Enri te veel Alabama rules nog niet onder de knie, volgende keer beter. Omdat Enri met zijn eigen auto is blijft hij en gaat het nog een keer proberen, de rest gaat weer mee terug, want er moet gewerkt worden.image

De dames gaan snel naar huis en kunnen ze nog even een slaapie doen. Wij vermaken ons de rest van de dag door wat onbekende winkels van binnen te bekijken zoals Hobby Lobby, TJ Maxx en Ulta. Ook brengen we een bezoekje aan de Shoe Hospital. Edith ziet hier een paar zielige CowBoy laarzen, die we voor verdere revalidatie mee nemen naar Nederland! Laat in de middag kopen we onze lunch bij de Publix en gaan we hiermee in het zonnetje zitten met uitzicht op de Fairhope Pier, heerlijk!

imageWe rijden weer even langs Kaylee, want we moeten het oliepijl van de Saturn nog checken van Opa! En tja, het is er nog niet van gekomen want we hebben het ook zo druk druk druk! Er kan inderdaad 1 litertje bij, en zijn we precies op tijd dus…….

Daarna gaan wij terug naar ons hotel om even heerlijk een uurtje bij het zwembad te liggen. Het is nml. 24 graden en onbewolkt. Hier krijgen we een whatsappie van Kaylee dat Enri nu pas thuis is. Gelukkig is die 7 uur wachttijd geen probleem geweest, want hij is geslaagd voor zijn 2e Written Test en heeft ook meteen zijn Road Test gehaald, Good Job!

Met een kleine McDonald onderbreking, brengen wij de rest van de avond al zappend voor de TV door.

Advertenties

4 thoughts on “She got it in the bag!

  1. Dat was weer een dag om nooit te vergeten šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸš˜šŸš˜šŸš˜šŸš˜šŸš™šŸš™šŸš™šŸš™šŸš™

  2. Gefeliciteerd Kaylee!!! super!!
    En wat een heerlijk hapje met zalm?
    Ik las zo af en toe dat jullie een Frappuccino dronken, en dacht dat dat een fruitdrankje was. Ook lekker natuurlijk.! Laat ik bij AH in het schap zuivel een flesje frap van Starbucks zien staan. Gekocht en gedronken. Ja, ik begrijp nu helemaal wat jullie lekker vinden, en ik vind het ook mn.mn.
    Hartelijke groeten van ons, Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s