Reunited

imageOmdat de Meet & Greet met Kaylee vandaag gaat plaats vinden, zijn we misschien daardoor erg vroeg wakker. Of is het toch omdat we gisteren al om half 9 lagen te slapen? In ieder geval was het pas 06.45 uur toen vanmorgen de iPhones te voorschijn kwamen. Ach we moeten toch nog een hotelletje zoeken voor een mini tripje met Kaylee. Ze heeft nml. weer 2 dagen vrij gekregen, cool.

We halen alvast een warme Cinnamon Roll en zetten een bakkie koffie op de kamer. We hebben om 12.30 uur afgesproken om te gaan lunchen. Om 09.45 uur gaan we nog even snel ontbijten en hebben we whatsapp contact met Kaylee. Of we weten dat het 1 uur uur vroeger is? Ja daar hebben we natuurlijk gisteren al van geprofiteerd tussen Florida en Alabama. Maar vannacht is hier de klok weer 1 uur terug gezet…. Oké, dus 11.00 uur wordt weer 10.00 uur? Waren we vanmorgen dus hier al om 05.45 uur wakker…..oeiiiiiii. En voor de thuisblijvers, er is dus nu 7 uur tijdsverschil!

imageWe spreken daarom maar meteen om 11.00 uur af, dan is unit 4 aan de Greeno Road wel wakker. Het weerzien is weer een geweldig momentje, ondanks dat het maar 10 dagen geleden is dat we hier wegreden naar Miami. Na overleg besluiten we om een hotel te boeken voor de mini trip, waar we graag willen overnachten. Deze Holiday Inn zit nml. het dichtsbij de Cheescake Factory in Birmingham, hahahaha. Het was weer een risicoloze gok met Hotwire, en dus krijgen we inderdaad onze Holiday Inn, en hebben zo weer 30% bespaard!

Buiten heeft inmiddels onze Ford Explorer veel bekijks, en er worden allemaal foto’s en filmpjes door de dames gemaakt, die gretig worden geliked op Facebook en Instagram, grappig! Dan gaan we met het hele stel weer naar Panini Pete’s in Downtown Fairhope, lekker lunchen dat is erg gezellig. Om 15.00 uur zetten we het hele stel weer af, want ze moeten gaan werken, Life is Grand!

imageDan gaan wij weer wat toeren in de omgeving en belanden we ongemerkt toch weer in Foley, effe outletten dan maar. We doen een versnelde ronde, en vinden natuurlijk altijd wel iets. Door dat uur terug is het hier ineens om 17.00 uur al aardig donker. We rijden naar de Wal*Mart, gewoon omdat het nu nog kan. En daar besluiten we om er een balans avondje van te maken, heerlijke salade, ananas en aardbeien gaan mee naar het hotel voor ons avondmaal. En voor de balans doen we hier dus een cheescake-je bij……

De avond is vol met Duck Dynasty, CSI Miami en proberen we onze laatste nacht met Hotwire weer hier in het Holiday Inn te boeken. En dat is ons weer gelukt, zodat we nu tot onze laatste dag voorzien zijn van een slaapplaats. En zo is er weer een dag met 25 uur omgevlogen in Sweet Home Alabama,

Advertenties

2 thoughts on “Reunited

  1. Geweldige foto van jullie drietjes, maar ook van de auto !!! En heerlijk, de Cheesecake Factory, goede locatie dus voor hotel. Maar aardbeitjes van de Walmart vind ik ook verschrikkelijk lekker. Heerlijk genieten dus daar !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s