Another 450 Miles To Go

Onze dag vandaag had zomaar een mooi Golden Earing liedje kunnen zijn…..

Another 45 450 miles to go
Another 45 450 miles before I’m home
I wish I could pay the sun to run
Then I had some more time, with my wife, my son daughter!

20131103-005336.jpgWe hebben heerlijk geslapen, uiteraard zijn we weer rond half 8 wakker. We doen rustig aan, want we gaan weer een uurtje in lopen vandaag. We moeten nog een hotelletje boeken voor de komende 3 nachten. De Holiday Inn in Daphne is ons goed bevallen, en kijken wat die kost. Best duur en we zien op Hotwire een mooie aanbieding die 40% goedkoper is. En wonder boven bonder krijgen we gewoon onze Holiday Inn, en hebben we een hele mooie deal gesloten. Ik zie zelfs in mijn IHG app onze reservering automatisch verschijnen, en scoren we nog wat IHG punten ook.

20131103-005417.jpgOm 9.15 uur maken we in het Poolhouse weer een heerlijke wafel en checken we 15 minuten later uit. Ook onze Explorer krijgt voldoende sap voor een paar miles, en verlaten we het regenachtige Ocala. Het was vanmorgen maar 19 graden, en dat voelt frisjes aan omdat het gisteren hier nog 30 graden was. Gelukkig rijden we de blauwe lucht tegemoet. Het is een heerlijke weg, en het is ook erg rustig. We nemen na een uurtje een plas pauze, en snel weer door. Dan hebben we ineens een snurker aan boord, gelukkig is het de bij-rijdster! Om 13.00 uur is Edith weer wakker en zijn we Tallahassee al voorbij.

imageWe stoppen bij een benzinepomp om de benen even te strekken en nemen vandaag geen risico, dus tanken we de Explorer weer vol. Even na Pensacola, in Catonment stoppen we bij een Starbucks, om te internetten en een frappie! We hebben contact met het thuisfront en melden aan Kaylee onze slaapplaats.

We moeten nog een half uurtje, en stoppen dan eindelijk eens bij het Visitor Center op de grens van Florida en Alabama. Was er nog niet van gekomen, omdat we steeds haast hadden….hahaha. Nu maken we even rustig fotos van het Alabama bord en verzamelen we wat nuttige informatie.image

Om 16.00 uur plaatselijke tijd checken we bij onze Holiday Inn in. We krijgen weer een mooie grote ruime kamer met een Kingbed op de begane grond, netjes hoor! We stellen ons commando centrum weer in en zien we dat ADO Den Haag helaas heeft verloren, shit! Maar AZ heeft ook nog steeds echt gras, en dat blijft competitie vervalsing…..

Dan Skypen we voor het eerst deze vakantie met het thuisfront, en dat is heerlijk. We kletsen gewoon een uur vol en is ineens de zon bijna onder, het is hier nml. al rond 18.00 uur donker. En onze biologische klok denkt al aan 19.00 uur, dus rijden we 100 meter verder naar Olive Garden, waar we heerlijk hebben gegeten en ook de Free Pumpkin Cheescake Birthday coupon in leveren.image

Om half 8 zijn we weer op onze kamer en worden onze ogen ineens heel zwaar. Via Whatsapp met Kaylee krijgen we te horen dat ze pas heel laat klaar is, en spreken we af voor morgen……

Then I had some more time, with my wife, my daughter!

Advertenties

4 thoughts on “Another 450 Miles To Go

  1. Elk jaar boeken wij weer de auto categorie waar de Ford Explorer in zit maar helaas stond hij nooit klaar… Wel een Sorento en andere concurrenten. Ook niet erg maar ik droom nog altijd van de dag dat hij wel klaar zal staan! Nu kunnen we via jullie een klein beetje mee genieten…;-)
    Geniet nog even van de laatste dagen met jullie dochter! Hier in Nederland is het bad weather… De derby Go Ahead – Heracles is zelfs afgelast na een kwartiertje spelen. Jammer, Heracles kan wel ff wat punten gebruiken!

  2. Stoere bak hoor!Foto twee is bij ons ook vaak voorgekomen:)Chaufeur en fotograaf spelen terwijl de rest een uiltje knap:)
    Nog veel plezier de laatste daagjes:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s