THE KISS KRUISE III DAG 4

We zijn weer vroeg wakker, openen de gordijnen en ………yessss we zijn op de Bahama’s! We maken wat foto’s van de Sunrise, en genieten van het uitzicht. We doen rustig aan, want het wordt weer een lange en drukke dag. We nemen nog een uurtje internet, zodat we alle social media weer kunnen updaten. Het krijgen meteen contact met de badkamer opzichters, want we hebben weer keuze’s te maken. We volgen het advies op van de tegelzetter, en zo hebben we een kleine verandering geregeld op de Bahama’s, cool.

Dan maken we ons klaar en gaan we uiteraard eerst ontbijten op het buiten deck van Great Outdoors. We hebben onze beach tas al ingepakt, en gaan na het ontbijtje meteen naar de 4e verdieping om via een tender naar Great Strirup Cay gebracht te worden. Dit is een ruig ritje en we duiken van hoog naar laag in deze mega golven, maar we redden het, en we zijn nu gewoon op de Bahama’s, yeahhhh.

Het is al lekker warm maar helaas wel bewolk. We lopen wat langs hokjes met souveniertjes, maar dit stelt niet zo veel voor. Wel zien we dat hier alles echt splinter nieuw is. Het is helemaal opnieuw opgebouwd na de orkaan Sandy van vorig jaar. We zoeken een bedje op, en gaan meteen de zee in. En deze Atlantische Oceaan is dan ook echt helder blauw water, zoals zee hoort te zijn. Er schalt KISS muziek uit de boxen bij het podium waar later wat optredens zijn, geweldig. Hier vermaken we ons wel een dagje. Helaas werkt het weer niet echt mee en wisselen donkere wolken zich geregeld af met wat regen, maar gelukkig drijft het snel voorbij en is er ook plaats voor wat zonneschijn. Dit privé eiland is van de Norwegian Cruiseline waardoor we ook heerlijk gebruik kunnen maken van de barretjes en het buffet restaurant. Als we genoeg gekleurd zijn gaan we om 15.30 uur gaan weer met een tender terug naar de Pearl. Wederom is het een ruig ritje, gelukkig merken we van die ruwe zee op de Pearl heel weinig.

We gaan effe lekker op ons balkonnetje relaxen, want om 18.00 uur begint alweer Q&A met KISS op het het Pool Deck, een gaaf vragen uurtje met de legends. Hier horen we weer leuke in en outs, geruchten en anekdotes, gelukkig betrekken ze Ace en Peter er ook bij, want zonder deze 2 was er geen KISS, punt. Als klap op de vuurpijl doen ze uiteraard de aankondiging van THE KISS KRUISE 4……. Ze krijgen een staande ovatie, en dat zonder een noot te spelen, uniek!

En dan is het tijd om een hapje te eten. We gaan naar Summer Palace voor onze laatste KRUISE avondje. En omdat er zo een Halloween Party van start gaat, zitten we tussen de meest vreemde creaties te eten, leuk. We krijgen een bakkie koffie van onze aardige ober aangeboden, en heeft dit dus tip-technisch goed gedaan!

We hebben nog een verloren uurtje waar in we alvast de koffers gaan inpakken, zodat we morgen nog wat kunnen uitslapen. Om 22.00 uur gaan we naar de Halloween wedstrijd met Tommy. We zitten weer vol bewindering te kijken naar wat mensen allemaal verzinnen, grappige, mooie, lelijke, unieke, schattige, enge, dramatische, sexy en hele mooie creaties komen er voorbij. Halloween is echt een Amerikaans feestje, gaaf.

Aansluitend speelt Night Ranger het Pool Deck plat. Ze hebben wederom veel plezier, en zijn gewoon erg goed. Dan gaan we snel door naar het Atrium. Hier is om 24.00 uur het laatste concert van deze KISS KRUISE III, en is het aan LEOGUN om dit feestje te beeindigen. Ze maken er echt een mega show van, ze zijn ook erggggg goed en wauw wat een afsluiter is dit. Zelfs Eric komt de laatste paar nummers nog stiekum naar de drummer kijken…. En dan druipen we om 01.30 uur af en is de laatste dag alweer begonnen. Nog een paar uurtjes slapen en dan zit deze geweldige KISS KRUISE er al weer op……

 

Advertenties

4 thoughts on “THE KISS KRUISE III DAG 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s