THE KISS KRUISE III DAG 3

Uiteraard slapen we uit na die fantastische dag van gisteren, wan was KISS goed zeg, niet normaal! Omdat het dan hier ook eindelijk echt 30 Oktober is, wil Edith natuurlijk alle felicitaties ontvangen, en nemen we op de iPad een uurtje internet à $30 …… Ik update meteen de website met dag 2 (zonder foto’s) en Edith gaat los op Facebook! Uiteraard is dit leuk hier midden op zee zonder land in zicht gefelicteerd te worden door de rest van de wererld, thanks for that. En dit kostbare uurtje gaat natuurlijk 5x zo snel, dus hoppa en we zijn weer offline.

Om 10.30 uur lopen we naar de Great Outdoors om weer heerlijk buiten op het deck te ontbijten, en moeten we knopen doorhakken, what to do! We beginnen bij de Pick Finals met Gene in het Stardust Theater. Onderweg ontmoeten we weer 2 nederlanders, nog 9 te gaan. Uiteraard maken we een praatje over het KISS concert van gisteren. Eenmaal binnen zien we dat het goed vol loopt. En dat voor een spelletje met Gene, cool. Hij is echt mega populair, hij geeft spontaan zijn armband weg die hij al 26 jaar om zijn arm heeft…..vet! Gene speelt speelt in de finale gelijk, maar hij beloofd zijn tegenstander daardoor wel zijn Basgitaar waar hij vanavond op speelt, waanzinnig! Na afloop deelt Gene vele handtekeningen uit voordat hij het podium weer verlaat.

We gaan direct door naar het Pool Deck voor de Belly Flop met Paul and Family. Paul, zijn vrouw en zoon zijn de jury. Ook hier worden de gekste capriolen uitgehaald om te winnen want er staat een gesigneerde gitaar op het spel.

En dan hebben we zowaar even vrij, en gaan we lekker op een zonnebedje liggen. Op de achtergrond speelt op het Pool Deck de Big Rock Show. Het is heerlijke muziek die deze coverband laat horen. David Lee Roth, van Halen, Ozzy Osborn, Kid Rock en Bon Jovi, ze komen alemaal voorbij.

Daarna kleden we ons snel om want om 17.00 begint Ask Doc en speelt Vintage Trouble op het Pool Deck. En om 18.30 uur moeten we ons melden in de Spinnakker Lounge voor de foto. En helaas, dat is niet goed geregeld. Dit is de enige full make-up KISS fotoshoot, en loopt dus gigantisch uit. Het gevolg is dat het fotomoment haastwerk is, jammer. We krijgen een box van Tommy, staan en wegwezen, hopenlijk dat de foto nog wat geworden is, maar we vrezen van niet. En dus hebben ze ook geen Happy Birthday voor edith gezongen, ach volgend jaar beter……

Hierna gaan we in restaurant Indigo eten, een naam die good old memories boven haalt. In de Indigostraat is het voor ons allemaal begonnen met huisje, boompje en geen beestje. Na de heerlijke maaltijd gaan we naar het Atrium, voor het 2e KISS indoor concert, die we live kunnen volgen op een Mega scherm. Hier zien we wederom 2 nederlanders, nu nog 7 te gaan.

Uiteraard vinden wij het eerste concert beter, want daar waren we ECHT bij. We ontmoeten wel weer leuke mensen uit Australië, maar vooral uit Amerika, New Jersey! De KISS NAVY is like family, dit is zo gaaf!

Advertenties

One thought on “THE KISS KRUISE III DAG 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s