THE KISS KRUISE III DAG 2

Om 08.00 uur schuiven we de gordijnen open en liggen we op de militaire basis van Key West. Precies waar een echte KISS NAVY hoort te liggen. We hebben geen internet, dus het tempo zit er meteen in. Douchen, aankleden en op naar het Great Outdoors restaurant, onze favoriet. Hier zitten we lekker op het buitendek en de keuze is reuze! We ontmoeten nog 2 nederlanders, dus missen we er nog 14!

We lopen dan naar de 4e verdieping van de Pearl waar we via de security check het schip kunnen verlaten. Als we in de rij staan om in een treintje naar Mallory Square te worden gebracht, staat ineens Sophie Simmons achter mij. Een Family Jewel van Gene, oftewel zijn dochter. En yess, weer een mooi fotomomentje. Het ritje duurt een minuut of 10 en rijdt ongeveer tot 4 uur terug. Er is hier op Key West geen tijdsverschil, dus het is gewoon Shiptime.

Ons eerste doel is free WiFi, nee we zijn niet verslaafd, maar willen onze fans niet teleurstellen……. We vinden dit bij het Hard Rock Café die alleen nog niet open is. Hier uploaden we onze site, checken Facebook, Twitter, Instagram en Whatsappen we met onze badkamer opzichters. We krijgen weer een foto update, en dat ziet er goed uit, wauw. Om 11 uur gaan de deuren open en nemen we een heerlijke Key West Strawberry Hurricane Cocktail in een souveniers glas tijdens dit internet uurtje. Bij de merchandise shop krijgen we 2 nieuwe Cocktail glazen in doos en kopen we toch nog maar een t-shirtje.

Zo na dit internet shot lopen we de Duvel st. af opzoek naar the Most Southern Point Guest House. Hier sliepen we in 2010 bij Mona en is leuk om wat memories op te halen. Het ziet er nog exact hetzelfde uit, er is geen Vacancy dus de zaken gaan goed. Bij de beroemde Key West boei is het mega druk, en gaan we natuurlijk niet in de rij staan. Maar met een beetje zoeken, maken toch nog een leuke foto. We bezoeken nog het strandje en lopen dan weer rustig terug. Het is 30 graden, dus een Frappuccinootje van de Starbucks gaat er wel in. Bij het HRC maken we nog even gebruik van WiFi, lopen nog een rondje op Mallory Square en nemen we om 14.15 uur weer het treintje naar de Pearl terug.

Om de Marine basis weer op te mogen, worden de ID’s en boardingspassen van iedereen bekeken. Ook bij de boot moeten we weer door de douane poortjes om het schip binnen te komen. We lopen meteen door naar het Great Outdoors Deck, nemen een kleine lunch en gaan we effe lekker chillen op ons balkonnetje.

En voor je het weet is het 17.00 uur en staan we weer op het Pooldeck voor Night Ranger. Een band die ook al heel wat jaartjes ervaring heeft en weten wat hier gevraagd wordt, een Rock Party. Die gasten zijn erg goed, ze zijn door omwegen via Judas Priest, Ozzie Osborn, etc. etc. weer bij elkaar en maken er echt een feestje van. Hebben het ook erg naar hun zin, het is om te gieren, zou de look-a-like van de drummer zeggen…..

Wederom nemen we een break in onze State Room en gaan we ons voorbereiden op de 1e KISS indoor show van deze KISS KRUISE III, waarvoor wij gekozen hebben. Maar dan is het plots 19.00 uur, en is het in Nederland al 30 oktober! Hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera…… Edith is ook alweer 46, oeps dat gaat hard! We bouwen een feestje, maar moeten echt weer door, sorry. Ach, de kado’s zijn toch al binnen! Het Stardust Theater gaat om 20.00 uur open dus moeten we nog opschieten ook.

In de rij ontmoeten we weer 3 nieuwe nederlanders, dus nu nog 11 te gaan. We zitten goed recht voor het podium, de zaal loopt lekker vol. Het podium bestaat uit een gedeelte van de Spider die ze tijdens de laatste tour in gebruik hebben genomen, erg gaaf. En om 21.00 uur precies komen ze het podium op. Wauw……..het is gewoon zo gaaf! Het hele theater gaat uit z’n dak, wat een Rock Show is dit weer. Ze spelen nu ook nummers uit de oude doos, en ze zijn zelf verbaasd dat ze dit toch hebben gedaan. Geven elkaar high fives, dat ze dit maar mooi hebben gedurft en nog kunnen. En wij, The KISS NAVY vinden dit geweldig! Het blijft fantastisch om deze mega band in zo’n klein zaaltje mee te kunnen maken, en dat maakt de KISS KRUISE zo uniek! Helaas duurt het natuurlijk veel te kort, maar zijn we blij dat dit toch maar weer hebben meegemaakt, superrrrrr!

We gaan nog snel even een hapje eten bij het Great Outdoors restaurant, voordat we terug gaan naar onze State Room om via de foto’s het concert nog maar eens her te beleven. Morgen dobberen we heerlijk op zee, is Edith dus echt jarig en kunnen we Paul, Gene, Tommy en Eric weer een handje schudden bij de foto, dubbel feest dus!

Advertenties

2 thoughts on “THE KISS KRUISE III DAG 2

  1. Hallo “luitjes” Han en ik merken, dat jullie je erg goed vermaken en volop genieten van alles wat de dag brengt! Bij deze wil ik Edith van harte feliciteren met haar verjaardag en jou natuurlijk ook Theo! Nog vele gelukkige jaren samen met Kaylee! We wensen jullie nog heel veel plezier gedurende de rest van deze Kiss Kruise! Daarna nog een fijne tijd samen met Kaylee gedurende de rest van jullie vakantie! Lieve groetjes Els en Han

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s