The KISS KRUISE III is begonnen!

We zijn alweer rond 07.00 uur wakker, waarschijnlijk toch een beetje nerveus. In Nederland is het gewoon weer maandag, dus de badkamer boys zijn ook weer begonnen. We hebben weer druk overleg met onze opzichters, kortom alles loopt op rolletjes, Good hoor Parents…..

We ontbijten vandaag weer op het kunstgrasmatje, want dat was goed bevallen. Na het ontbijt maken de van Leersums zich klaar voor hun vertrek. In de lobby is de taxichauffeur al aanwezig, dus It’s time to say goodbye! Zij vertrekken nu naar Fort Lauderdale waar zij met de Holland Amerika lijn gaan Cruisen met een C! Het hek van dit mooie mooie hotel Element gaat open en we zien de Yellow Cab langszaam met de van Zwirsums uit ons gezichtsveld verdwijnen, bye bye.

Wij gaan nog even naar boven, waar we nog een rondje om de wereld maken op de Apple machines. En dan is het voor ons ook tijd om te gaan. We checken uit, laden de koffers in de auto, stellen de Tom Tom in en ook voor ons gaat het hek open. Het benzinemetertje begint meteen te branden en te piepen, dus we willen de kortste route graag. Helaas komen we weer een omleiding tegen, we negeren de Tom Tom en met ons Hollandse verstand navigeren we in een rechte lijn naar de Car Return van Alamo. De boardcomputer laat zelfs nu geen mijlen meer zien, allen maar de Low Fuel melding….. Maar geen paniek, we hebben het makkelijk gehaald! We krijgen het bonnetje en staat net als de DTE meter op nul, goed geregeld.

We vervolgen onze weg met de Alamo shuttle die ons naar de New Miami Port brengt. Het lijkt wel een KISS BUS, want hij zit vol met braziliaanse KISS fans, gezellig! In de haven zien we dat er minstens 5 Cruise schepen liggen en 1 Kruise Schip, de Norwegian Pearl. Gelukkig merken we niks van de drukte en zijn we binnen een half uur door de douane en zijn we ingechecked.

Bij binnenkomst van de Pearl voelt het meteen vertrouwd, dit is ons ding! We kijken onze ogen weer uit naar de vele creaties die men heeft uitgehaald om zo goed mogelijk voor de dag te komen, erg gaaf. Er zijn 673 Luitenants aan boord die hier voor de 3e keer op de KISS Kruis zijn, 670 Petty Officers die net als ons voor de 2e keer mee varen en 1058 Sailors die dit spektakel voor de 1e keer gaan meemaken, cool!

Op onze State Room gaan we effe lekker van ons balkonnetje genieten van het mooie uitzicht en bestuderen we de Freestyle Daily voor het programma van vandaag. We gaan ons melden voor de safety drill om 15.00 uur, en zien net op tijd dat Gene, Tommy en Eric aan boord komen. En natuurlijk maakt Gene weer precies een foto van mij, en maak ik er ook maar een van hem! Wauwwww, dit was weer een heel erg gaaf moment. Na de safety drill gaan we heerlijk op het buitendek wat eten. Als we het restaurant uitlopen zie ik de zanger van Leogun staan, we maken een praatje en hoppa weer een leuke foto erbij.

Iets over 16.00 uur varen we de haven uit en zien we de schitterende Miami Skyline langszaam kleiner worden. We nemen een plekje in op het pooldeck voor het acoustische unmasked concert van KISS! Maar eerst worden er Cabo Wabo shots uitgedeeld om de KISS Kruis te openen, heerlijk. En dan komen de iconen het deck op en wordt de KISS NAVY groepsfoto gemaakt. De setlist is door de fans uitgekozen, en ze maken er nu alweer een feestje van. Geweldig om dit op deze manier weer mee te maken.

Na dit eerste spektakel gaan we even naar onze kamer, waar we zien dat we weer een kadootje hebben gekregen. Buiten de gesigneerde poster zit er een opvouwbaar festival kleedje bij, altijd handig! Onze Cabin Door versieren we een Trick or Treat Hello Kitty vlag, die wij met KISS maskertjes hebben ingekleurd! We zullen niet de wedstrijd winnen, maar zo zien ze wel dat we from The Netherlands zijn hahaha.

En na een uurtje nemen we vlug een bordje eten want ons volgende concert staat op het punt van beginnen, Leogun. Deze 3 gasten uit Engeland waren op de vorige Kruise ook al erg goed. Ze zijn tijdens de laatste concerten van KISS in de States zelfs voorprogramma geweest. Ook nu spelen ze weer de zaal plat, gaaf.

We nemen een kleine pauze want we gaan om 24.00 uur naar de vrouwen versie van KISS kijken, PRISS. Deze band is uitgekozen door de Kruisers om vandaag te mogen optreden. De lounge is bomvol, en even na middernacht komen de KISS ladys het podium op. Ze zijn erg goed en dit is een mooie afsluiter van deze fantastische eerste dag van onze Rock & Roll and Party Every Day KISS KRUISE III.

Advertenties

6 thoughts on “The KISS KRUISE III is begonnen!

 1. Het is weer supergaaf zo te lezen, lekker genieten dus!! Grappig dat het reisgezelschap nu allebei aan het cruisen/kruisen is!
  Veel plezier!! (Zei ze totaal overbodig..haha)

 2. Gaaf zeg om dit mee te maken.
  Wat ik wel mis Theootje zijn de fotoos. Nu, ja, ik probeer het mij voor te stellen.
  Groet van ons,

  Kees en Lia Ketel

 3. wat een heerlijk en leuk verhaal weer! Ik miste het al bij het wakker worden….lol. En top dat er nu ook wat meer foto’s bij zijn…ga zo door…;-)
  Ik hoorde trouwens dat Gene een tweet heeft geplaatst over het optreden van Waylon. Ik volg Gene niet maar jij vast wel, dus je zult het wel gezien hebben!
  En idd overbodig om te zeggen….maar veel plezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s