De dag van het gras!

imageWij gaan shoppen bij de Sawgrass Mills en in Den Haag gaan ze een balletje schoppen op het nieuwe kunst gras. En als we er zelfs “Saw Gras” van maken, is de vergelijking helemaal treffend, want echt gras gaan we helaas niet meer zien in het Kyocera Stadion.

Wij beginnen de ochtend in de lobby met een heerlijk Mexicaans gericht ontbijtje, apart en erg lekker. Omdat we elke dag te laat wakker om s’morgens de Sunrise mee te maken, rijden we er vandaag maar naar toe. In Sunrise zit nml. de SawGrass Mills, een outlet om van te watertanden. Het is 45 minuten rijden en om 11 uur parkeren we de Minivan op E2. Hier halen we meteen de Master Card Offer Guide voor extra extra korting. Ook zijn er nog Master Card Rewards te verdienen, we zijn benieuwd.

imageWe spreken met de van Zwirsums om 14.00 uur af bij de Cheesecake Factory en splitsen ons op. We lopen hier erg lekker op dit Saw Grass, zien een Groen Gele Krokodil en hopen dat het kunst gras 7408 km hiervan net zo lekker loopt. Helaas hebben we hier geen WiFi, dus kunnen we ons volledig storten op het shoppen. En dit lukt aardig want voor de pauze hebben we al onze 2 Reward Cards binnen…….

imageOp naar de Cheesecake Factory, de van Zwirsums zitten al smachtend te wachten. Onze verhalen hebben het verwachtingspstroon natuurlijk aardig opgeschroefd, maar is uiteraard ruimschoots overtroffen. We wisselen onze koop ervaringen uit onder het genot van de enige echte Cheesecake, echt heerlijk weer!

Na deze smakelijk onderbreking zetten we onze Shop Till You Drop dag voort en splitsen we ons weer op voor de tweede helft om rond 17.00 uur elkaar weer te ontmoeten. En ook nu breiden we onze verzameling tasjes uit en verlaten we bepakt en bezakt Saw Grass Mills rond half 6.

imageDan stellen we de Tom Tom in om ons zo snel mogelijk naar de W  Flagler St. 8255 in Miami te loodsen. Dit lukt in 35 minuten, en zie we een vreemd inpandig Outback Steakhouse. We lopen eerst nog door de Publix, Michaels en een Joan, voordat we de beroemde pieper krijgen. De wachttijd bedraagd 5 a 10 minuten, maar na 1 minuut gaat onze pieper al af en kunnen we aan tafel. Uiteraad hebben we weer heerlijk gegeten, en is ons To Do lijstje van deze vakantie weer wat ingekort.

imageDe terugreis verloopt niet helemaal vlekkeloos, want met 1 verkeerde move rijden we ineens op de Departure strook van Miami Airport…….. Maar na het volgen van de Detour borden staan we dan toch binnen 5 minuten voor de deur van ons hotel en zijn we weer helemaal in ons Element als we de Whatsappies van Kaylee lezen dat ADO Den Haag op het kunstgras heeft gewonnen, yeahhhhhh!

En zo is ook deze dag van het gras weer omgevlogen.

Advertenties

4 thoughts on “De dag van het gras!

 1. Weer een leuk verhaal we missen de Cheesecake
  De voetbal splitsing van ons was 7408 km
  Met een nieuwe chauffeur (Erwin bedankt) naar het nieuwe gras
  maar ook met een nieuw elftal
  Wat een inzet tijd geleden dat we dit hebben gezien Supper
  En dan nog winnen ook Theo het was geweldig
  Op 9 november tegen FC Cambuur is het weer vanouds
  Theo – Erwin – Theo.sr

  Groetjes aan allemaal

 2. Hahaha !! Geweldig geschreven weer !! Heerlijk shoppen daar, lekker Cheesecake tussendoor, en nog eindigen bij de Outback ook ! Zou zo een dag van mijn vakantie kunnen zijn. Ik mis alleen de Dairy Queen 😉 !

 3. Ziet er allemaal mooi uit., ik werk we gewoon door !!

  Tip Vreet je maar helemaal vol met kingsize cheescakes. donuts etc. (kijk uit naar de eerstvolgende squash partij)

  groeten rob

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s