We zijn in Miami in ons Element!

De vertrek tijd voor vandaag was gisteravond vast gesteld en om 09.00 uur beginnen we inderdaad aan de 375 mile richting Miami. Hiervoor hebben we heerlijk ontbeten, gepind en uitgechecked.

imageOnderweg maken we het deze keer niet spannend, we gaan nml. al tanken ondanks dat de DTE meter nog zo’n 55 mile aangeeft…. De achterbank wordt helaas wel wakker door deze ingelaste korte pitstop. Maar dan gaat het gas er weer op. Buckle Up, Stay Alive at Arrive en Stress Free Highway zijn zomaar wat kreten die we op deze tolweg geregeld voorbij zien komen. Het rijd inderdaad lekker door, en we komen al aardig in de stemming, precies rond KISSimmee, gek hè. Dan rijden we lekker door tot 12.00 uur waar we bij het Fort Drum Service Plaza opzoek gaan naar een lekker bakkie koffie. Geen Starbuck’s hier, en daarom kiezen we voor Dunkin Donuts. Helaas, de donuts waren lekker zullen maar denken.

Vimageanaf hier moeten we nog dik 2 uur, en wordt alleen onderbroken door wat tolportjes. Bij Boca Raton gaan we weer wat recht op zitten, want nu komt Miami wel heel dichtbij. De temperaturen schieten ook omhoog, we tikken de 85 fahrenhet net aan. En om 15.00 uur zijn we eindelijk in ons Element, ons hotel in Miami. We rusten wat uit op de kamer en rond half 5 gaan we naar de Bayside Market Place.

imageWe lopen wat rond en eindigen als ware Goedies bij het Hard Rock Café, we zijn er toch. We kopen deze keer geen t-shirtjes, maar wel een heerlijke Legendary Burger. Zo dat kunnen de van Zwirsums maar mooi van hun To Do lijstje schrappen….

En dan is het tijd voor onze eerste NBA ervaring in de States. Het wordt een wedstrijd van de Miami Heat. Ze spelen in de American Airlines Arena bij de Bayside. We lopen er naar toe, en we worden grondig met een metaaldetektor onderzocht voordat we naar binnen mogen. imageWe zitten op de 3e verdieping schuin achter het veld. Uiteraard gaan ook wij staan tijdens de opera vertolking van het Star Spangled Banner. Het is echt een hele belevenis, je komt ogen te kort, elke seconde gebeurt er wat. Ook al ligt de wedstrijd stil, er wordt meteen op ingesprongen. Er worden tientallen t-shirts in het publiek gegooid, gedanst door de Miami Heat Dancers, de camera die het publiek bespied enz.enz. Helaas verliest de Miami Heat deze wedstrijd van de Brooklyn Nets met 87-108. Maar dit moeten we absoluut proberen om vaker te doen!

We nemen de sneltste route terug, en binnen 12 minuten gaat het hek van Element open en zijn we weer terug op ons honk voor de komende 3 nachten. En alweer is er een dag omgevlogen!

Advertenties

3 thoughts on “We zijn in Miami in ons Element!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s