Sweet Goodbye!

imageHet was vandaag wederom half 7 dat we klaar wakker waren. We nemen het online commandocentrum weer in gebruik, en doen een rondje om de wereld. Om 8.45 uur zijn we klaar voor ons laatste ontbijtje in Daphne. Hier horen we van de van Zwirsums dat het toch niet de Mode Piet is geweest, maar de Verstop Piet. De korte broek zat nml. toch ‘gewoon’ in de koffer. Voordat we uitchecken zien we nog net dat George naar zijn financiele situatie zit te staren of er nog wat bij Starbucks gehaald kan worden, want Grard wil graag naar de overkant voor een echte cappuccino. Phuhhhh gelukkig het kan nog net!

imageNa de Cappuccino rijden we naar Mobile, waar we de van Zwirsums een glimp van het Battleship Park laten zien. We betalen de $2 entree fee om naar de Korean en de Vietnam Memorials te kunnen kijken op het Battleship Memorial Park in Mobile. Hier liggen het slagschip USS Alabama (BB-60) en de onderzeeër USS Drum (SS-228). Wegens tijds gebrek gaan we niet de Tour doen, maar bekijken we de beide nationale historische monumenten van de buitenkant. En zo krijgen de van Zwirsums toch ook een mooie indruk van dit Battleship Park.

imageOm 11.45 uur zijn we bij Kaylee, een kwartiertje later dan gepland, want we kregen een waarschuwing van de boardcomputer dat de banden moesten worden opgepomt. Meteen de tank gevuld want er staan straks nog 350 mile op het programma. Binnen bij Kaylee zien we dat er een boodschap op het Whiteboard over gisteren avond bij Olive Garden staat. Erg leuk dames, bedankt.

imageEn dan gaan we met Kaylee naar Fairhope Dowtown, waar we weer bij Panini Pete’s belanden voor een laatste lunch met de van Zwirsums erbij! Ook hier gaat de tijd weer razend snel en moeten we Kaylee alweer naar huis brengen. We moeten dan alweer afscheid nemen van Kaylee, maar het waren 3 fantastische dagen. Gelukkig zijn wij alweer over iets meer dan een weekje terug en is het voor ons een Sweet Goodbye!

imageDan stellen we de TomTom in en verlaten we Greeno Road om 350 mile verder bij onze volgende slaapplaats te belanden in Lake City, Florida. We doen hier incl. 1 pitstop 5 uur over. Helaas heeft de TomTom Piet het laatste stukje verkeerd geprogrameerd, en belanden we in een No Outlet steegje. Gelukkig vinden we toch nog snel onze Holiday Inn en zijn om 19.00 uur in de lobby. Tenminste dat dachten we, blijkt het hier 1 uur later te zijn, foutje bedankt. Snel de koffers naar de kamer, en op naar de hier naast gelegen Ruby’ Tuesday, voor een snelle hap. En zo is er weer een dag met maar 23 uur omgevlogen……

Advertenties

6 thoughts on “Sweet Goodbye!

  1. Lekker stel, George was zeker geschrokken over de koers van zijn aandelen, moest dit even verwerken ,hahaha.
    Is wel weer snel voorbij zeg de eerste dagen, gr

  2. Geweldig zo genieten. Hoe gaat dat met jullie als je met pensioen gaat?. Wel in Nederland blijven hoor! vinden Pap en Mam wel fijn.
    Fijne dagen verder en wij lezen jullie belevenissen met plezier.
    Groetjes van Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s