Guilty Pleasure!

imageKamer 103 heeft vandaag wat langer kunnen uitslapen, en kamer 105 was vandaag wat eerder wakker, mooi in evenwicht dus. Wij halen weer een warme Cinnamon Roll met een bakkie om wakker te worden, en deze keer wordt dit Niet herhaald, goed bezig!

Wederom worden meteen de iPhones en iPad erbij gehaald , zodat we ons weer volledig op de hoogte kunnen stellen met de wereld problematiek in ons kleine kikkerlandje, de Sint en Zwarte Piet. We houden door deze onzinnige discussie scherp in de gaten of onze KISS Kruise hierdoor ook nog wel doorgang mag vinden van de VN. Wij gaan tenslotte ook op een boot met gesminkte mannen een feestje bouwen….. Wat een onzin zeg, over tot de orde van de dag maar weer.

imageNa het echte ontbijtje rijden we naar Greeno Road waar Kaylee en Katja gezellig met ons mee gaan shoppen bij de Tanger Outlets in Foley, ons tweede huis! Opa George moet korte broeken kopen, want die zijn waarschijnlijk door de Mode Pieten uit zijn koffer gehaald op Schiphol. Oma Grard gaat voor de Chico ervaring, Kaylee en Katja vinden altijd wel iets, en wij hobbelen lekker mee.

We beginnen met een lekker bakkie in het zonnetje op het buiten terras van de Starbuck’s, waar we tevens de route plannen. We beginnen vandaag bij Thommy Hilfiger en eindigen de dag bij Nike. Hier tussen in hebben we vele winkels verlaten met tasjes en gegeten in de Foodcourt, een heerlijk dagje dus.

imageRond 3 uur zetten we Kaylee en Katja thuis af, gaan wij naar ons hotel om de batterijen van kamer 105 op te laden…. Dit doen we gezamenlijk bij het zwembad, het is nnml. heerlijk weer, 22 graden en onbewolkt.

Met een lekker kleurtje, maar niet te Zwart!! kijken we op de kamer via uitzending gemist naar de Wereld Draait Door i.v.m. een tip van Mieke (bedankt!) KISS wordt als Guilty Pleasure vertolkt door Waylon. Nou ik schaam me zeker niet voor KISS, een band die meer dan 40 miljoen platen heeft verkocht…..maar het was een leuk item.

imageOm 19.00 uur krijgen we een whatsappie van Kaylee met de vraag of het gezelschap vanavond ietsjes kan worden uitgebreid, haar Saturn is nu nml. volgeboekt. Uiteraard vinden we dit leuk en ze komen meteen onze kant op. Het is alweer de laatste avond in Daphne en maken er met z’n achten bij Olive Garden een leuke avond van! Heerlijk gegeten en gelachen, it was fun girls!

Advertenties

2 thoughts on “Guilty Pleasure!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s