Sightseers!

Zo de eerste volle dag zit erop, gisteren avond heb ik het verslag er nog uitgeperst om wat tijd te rekken. En inderdaad The Goedies in kamer 103 hebben heerlijk uitgeslapen tot 10 uur, nederlandse tijd! Oftewel om 05.00 uur zijn we klaar wakker! iPadje aan, berichtjes lezen (altijd leuk) en meteen overleg met de Badkamer opzichters, het gaat goed! Na een uurtje halen we in de breakfast room een bakkie en een heerlijke warme Cinnamon Roll voor op de kamer en na 30 minuten herhalen we dit ritueel, maar nu met Orange Jus.image

En zo bereiden we ons langszaam voor op dag 2 en maken contact met kamer 105. De van Zwirsums hebbben zowaar uitgeslapen tot 06.15 uur, dus ouder worden heeft toch z’n voordelen…. We gaan nu gezamenlijk voor een volledig ontbijtje naar de breakfast room.

Dan brengen we traditie getrouw een bezoekje aan de Wal*Mart, voor wat boodschapjes en gewoon omdat het kan, heerlijk. Zo nu kunnen we er weer even tegen en gaan we Kaylee ophalen. Ze heeft 2 dagen vrij gekregen, erg gaaf.

imageVandaag zijn we ingehuurd voor een Sightseeing Plus Tour door de van Zwirsums. Riemen om en daar gaan we. We beginnen door middel van de hele County Road 1 af te rijden tot aan Weeks Bay. Hier laten we “ons” huis zien, die aan de andere kant van de Bay ligt. En omdat ze het Plus pakket hebben besteld willen ze nu ook Dolphie zien, zoals in de informatie folder stond! En laat deze wonderbaarlijke gebeurtenis nu nog plaats vinden ook, precies op het moment dat wij hier staan te kijken komen er Dolfijnen langs, ongelofelijk.

Als volleerde reisleiders gaan we door naar ons volgende doel, de Fairhope Pier. Ook hier hebben we ze vis beloofd, dus de druk is groot. We lopen heerlijk de hele Pier af, en kijken we naar de locale vissers. Zij laten de inhoud van hun volle koelbox zien: vis, beloofd is beloofd. Als we terug naar de auto lopen zien we wederom Dolfijnen langs de Pier zwemmen, uniek en wat blijft dat machtig mooi.

imageNa deze 2 onverwachtse ontmoetingen is het tijd voor de lunch, die inbegrepen is in het Plus pakket. Uiteraard belanden we bij Panini Pete’s voor een Panini met homemade chips, heerlijk. We lopen hierna nog wat door Fairhope Downtown langs de vele mooie galleries die Fairhope rijk is.

In het Plus pakket zit ook 1 vrije keus, en er wordt democraties gekozen voor Michaels. De betere hobbiewinkel voor de ware kaartenmaker onder ons. De buit is magertjes, maar er worden toch wat dollars gewisseld van eigenaar. Als extraatje brengen we aan het einde van deze Sightseeing Tour een bezoekje aan een Starbucks. De Frappu- en Cappuccino’s smaken weer heerlijk. We zetten de van Zwirsums voor een rustpauze af bij de Holiday Inn, en The Goedies gaan terug om nog wat te shoppen.

imageUiteraard is het Kaylee die hier wat tasjes vol krijgt, want Pappie en Mammie zijn er weer…….hahahaha. Dan gaan ook wij snel terug, want om half 6 is onze vervolg afspraak met de van Zwirsums voor het avond eten. Kaylee heeft dit keer bij het Grand Steak House gereserveerd. We bezoeken eerst nog het Marriott Resort tijdend de zonsondergang, en is erg mooi. Er lopen weer vele managers/supervisors en Roomates rond die hun lof af steken over onze dochter, en wat blijft dit geweldig om te horen! Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten, dus mocht je in de buurt zijn……

De terugtocht worden we wederom ingehuurd, maar nu als transportation tussen het Grand Hotel en Greeno Road en zitten we met z’n achten in de Minivan. We nemen daar afscheid en spreken weer een tijd af voor morgen.

Wij rijden dan terug naar Daphne/Spanish Fort waar we onze kamers 103 en 105 opzoeken, welterusten!

Advertenties

6 thoughts on “Sightseers!

 1. Het is weer heerlijk wakker worden met mail van jullie. Leuk dat de andere opa en oma er nu ook zijn.
  En wat een mazzel met die dolfijnen! ! Gaaf.
  Maar ook het “simpel” shoppen bij Wal*mart is al jaloers makend.
  Nog maar 7 maanden. ….. en wij mogen ook weer.

  Veel plezier verder.

 2. Wat een heerlijke dag; volop genieten dus. Zeker die dolfijnen !!! En heerlijk naar de Walmart, gewoon lekker dagje op stap. Ik wil ook weer 😉 ! Enne, als ik ooit in de buurt ben, dan kan ik het ‘Grand’ Steakhouse natuurlijk niet overslaan, als echte steak’lover’ ! Geniet ze daar weer !

 3. De (trouwe) spaanse volgers volgen jullie wederom met veel plezier , zelfs uit het Franse Rijk:)
  Denk dat jullie de vorige keer zo goed gevoederd hebben dat zij jullie niet vergeten zijn!
  Grv de Mendos

 4. We zaten net De Wereld Draait door te kijken en er was een item op over liedjes die eigenlijk een soort Guilty Pleasure zijn. (liedjes die je erg leuk vind maar waar je je eigenlijk een beetje voor schaamt en bijvoorbeeld alleen onder de douche zingt of als je alleen in de auto zit… denk aan George Michael nothing gonna change my love you). Waylon was er te gast en moest zijn Guilty Pleasure liedje zingen…… Nu mag jij raden wat hij zong…….;-)

  Kiss I was made for loving you

  Hahaha…ik vond het geweldig (zijn uitvoering niet zo trouwens) en moest denken een heel cruiseschip vol mensen die Kiss fan zijn. Niet iets om je voor te schamen toch?

  PS: Misschien kun je ff op uitzending gemist kijken.
  HAVE FUN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s