From start to …….. Kaylee!

Geachte vaste bezoekers (actief of passief) van American Dreams Online!
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het gezelschap tijdens deze nieuwe soap in Amerika, speelt zich de eerste week af in een nog niet vertoonde samenstelling. Natuurlijk speelt Kaylee de hoofdrol, maar zitten de van Zwirsums naast The Goedies nu ook in een bijrol. U bent gewaarschuwd!

Uiteraard worden de overgebleven Goedies in Nederland niet vergeten, want die hebben deze 3 weken de supervisie over ons Badkamer Project. Tevens hebben ze ons vanmorgen vroeg uitgezwaaid en voor de vertrekhal van United Airlines afgezet. Ze zullen ons regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van de mega verbouwing die op dit moment plaats vind, alvast hééél erg bedankt!

imageEn daar was dan eindelijk maandag 21 oktober 2013, tijd voor een 2e bakkie bij Kaylee in Fairhope, Alabama! Wij hebben de boardingpassen al thuis uitgeprint, de van Zwirsums probeerde het bij een zuil, maar in het Duits inchecken tja dat is vragen om schwierigkeit… Uiteindelijk lukt het in gewoon Engels, worden ze netjes afgeleverd en brengen we de koffers keurig op gewicht naar de Houston balie. We proberen hier ook de van Zwirsums gratis up-te-graden naar Economy Plus via onze subscribtion, en uiteindelijk krijgen we tijdens het boarden bij de Gate te horen dat dit nog gelukt is ook, mazzelaars!image

De vlucht naar Houston, Texas is uiteraard een lange zit, maar we zitten heerlijk ruim en vermaken ons wel! Natuurlijk is er de keuze uit Beef en Pasta, kijken we wat films en series, luisteren naar gepaste muziek uit de United Jukebox en ik lees Geen Gezeik van Jan Boskamp in 1 adem uit op de iPad. En voor dat we het weten wordt de landing in gezet, nou ja… we zijn dan natuurlijk wel 10 uur verder!

Het verplichte douane ritueel duurt deze keer wat langer dan we gewend zijn.
A, we staan in de verkeerde rij en B, er wordt hier nog op “shutdown” tempo gewerkt. Maar al met al zit er een van Zwirsums na 1,5 uur eindelijk aan het bier. Ik zal geen namen noemen maar hij begint met een G en eindigd op eorge! De rest gaat aan de alcoholvrije limonade en nemen we een hamburgertje bij de Mac.

imageWe vinden hier op IAH ook nog eens free WiFi, en hebben we via de whatsapp meteen contact met de Badkamer opzichters, die ons van foto en film materiaal voorzien, erg leuk! En aan Kaylee melden we dat we al aardig in de buurt zijn, jippie!

Voor de tweede vlucht stappen we via een ikea trap in een bus met vleugels om in 1 uur en 10 minuten in Pensalcola, Florida te landen. Onderweg zien we nog heel mooi “ons” Weekbay liggen vanuit de lucht, en lijkt het ineens heel klein. Vanaf PNS gaat alles weer controle-loos, halen we de koffers van de band en word er bij de Alamo balie al het papierwerk ingevuld.image

We krijgen de sleutels van een witte Chrysler Minivan mee, inladen en op naar Alabama. Een kleine 45 minuten later checken we in bij ons Holiday Inn in Daphne. We besluiten meteen om Kaylee op haar werk te verrassen met een bezoekje. Dus hup de auto weer in en op naar the Grand in Point Clear.

Bij de poort staat Jim, we krijgen een parkeer kaart en geven hem een CD van André Rieu! Hier weet hij geen raad mee, en is onwaarschijnlijk dankbaar, missie geslaagd. Dan snel naar het Saltwater Grill restaurant voor de real deal, Kaylee! En tja dat was inderdaad een onverwachte actie die ze niet had zien aankomen, de vreugde tranen vloeide rijkelijk…..en werden er weer vele handen geschud van nieuwe collega’s.

We spreken af om na haar werk haar huisje aan de Greeno Road aan de van Zwirsums gelijk te laten zien. Ze krijgen een rondleiding, we kletsen nog wat bij en gaan dan terug naar ons hotel, het is al 5.30 uur voor ons is en dat voelen we……

Advertenties

4 thoughts on “From start to …….. Kaylee!

  1. Hallo nieuwe combinatie Wij zien het gezicht van onze Andre Rieu vriend voor ons ,veder een heeeeeeeelllllllllllle grote knuffel voor Kaylee van de opzichters uit Zoetermeer. Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s