First things First!

KISSkruise3mapNog maar 2 weken en dan Kruisen we met de Norwegian Pearl mee als KISS NAVY Petty Officers op de KISS Kruise III. We hebben er weer hééééél veel zin in, een paar dagen rond dobberen op zee met mijn ALL TIME heroes…..KISS! Dit blijft een unieke gebeurtenis en hopenlijk gaat er geen Hurricane roet in het eten gooien en kruisen we dit jaar wel naar de Bahama’s zoals gepland.

But…….First things first! Hoe gaaf de KISS Kruise ook is, eerst gaan we naar onze ALL TIME favourite …..KAYLEE! Dus maandag 21 oktober zitten we om 10.10 am op rij 16 van de vlucht UA 59 en gaan we op weg naar Houston. Hier gaan we de douane weer uitleggen wat we komen doen en vliegen we door naar Pensacola. De laatste 60 mile richting Fairhope nemen we zelf het stuur in handen, we weten nml. de weg! We gaan effe bij Kaylee een bakkie doen, want het is dan alweer 5 weken geleden dat zij ons vanaf haar Greeno Road Veranda heeft uitgezwaaid. Skype is fantastisch, maar To Be There is Amazing…. Ze woont alweer meer dan 100 dagen in the States, ongelofelijk.

We hebben inmiddels een Minivan geboekt, en de stoelen achterin zijn gereserveerd door de andere Opa & Oma van Kaylee. Dus geen Goedies, maar de van Zwirsums liften de 1e week met ons mee. Vanaf maandag 28 oktober in Miami scheiden onze wateren weer, want wij gaan Kruisen met een K en de van Zwirsums gaan Cruisen met een C, een nuance verschil…..

Een paar maanden geleden hebben we al kaartjes gekocht voor de pre-season basketbal wedstrijd Miami Heat vs. Brooklyn Nets en moeten we vrijdag 25 oktober om 07.30 Pm in de American Airlines Arena in Miami zijn. Vanaf Fairhope naar Miami is het zo’n 700 mile en dit doen we dan op ons gemakje in 2 keer met een tussenstop na 350 mile. De hotels voor deze 1e week zijn geboekt, 3 nachten Daphne (Alabama), 1 nacht Lake City en 3 nachten Miami (Florida).

Fairhope/Daphne staat uiteraard in het teken van Kaylee, Lake City is een slaapplaats en in Miami gaan we ons zeker wel vermaken voordat we aan boord gaan. De Kruise spreekt voor zich en de laatste week staat nog open. We hebben alleen een SUV geboekt en we zien wel hoe we deze week gaan invullen…..spannend!

Advertenties

6 thoughts on “First things First!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s