We are so proud of you!

De ochtend was weer ouderwets. De Dolfijntjes kwamen langs om ons alvast een goede reis te wensen, beetje vissen en nemen een heerlijk ontbijtje. Maar het besef is toch onbewust aanwezig voor de harde klap vanavond.

De koffers worden alvast gereorganiseerd, en we maken nog wat laatse film en foto’s van in en om het huis. Dan spreken we met Kaylee af dat we haar rond 13.15 uur komen ophalen. We gaan nog wat shoppen in Spanish Fort, zodat we wat afleiding hebben want het aftellen is begonnen.

imageWe beginnen bij Barnes & Noble voor een heerlijke Starbucks en een Cheese Cake van de echte Factory, mmmmmmm! Ik koop meteen het zojuist verschenen boek Nothin’ To Loose van KISS, verzamelen nog wat bonnetjes en hebben een geweldige middag.

imageKaylee heeft gereserveerd voor vanavond in ‘haar’ Saltwater Grill restaurant! Vandaag worden we bediend door Kaylee’s kamer genoot Katja from Germany, and she is also amazing. Vandaag komt de chefkok en de grote restaurant manager aan onze tafel de loftrompet afsteken over “onze” dochter, erg gaaf weer. We hebben weer heerlijk gegeten, dus mocht je in de buurt van Point Clear zijn, we kunnen het van harte aanbevelen…..

We rijden weer naar Fairhope terug om Kaylee “thuis” te brengen. En dan begint de elllende, afscheid nemen en dan wegrijden………. WE ARE SO PROUD OF YOU!

imagePs.

Iedereen bedankt voor alle reactie’s die ons bereikt hebben via welk medium dan ook, we hebben er echt van genoten!

Advertenties

2 thoughts on “We are so proud of you!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s