Just another day, Part 2!

imageVandaag staat er helemaal niets op het programma, ook wel eens lekker! We bekijken de sunrise al zittend op een Dock Of A Bay, want we zijn toch gewoon weer vroeg wakker. We zien één Dolfijntje, maken ons vislijntje weer nat en nemen weer een heerlijk ontbijtje. Hier zullen we nog vaak aan terug denken, wat een paradijs!

Maar rond 09.00 uur willen we er toch weer even op uit. De dichtst bijzijnde Cheesecake Factory is 4 uur rijden, maar ook weer 4 uur terug. Leuk geprobeerd maar dat is gekkenwerk. We besluiten om naar Pensacola Beach te gaan.

imageEen uurtje later rijden we helemaal binnendoor via de US 98 en komen langs Foley, Eberta en rijden in Lilian de grens met Florida over. Je kan hier uren rijden zonder dat het gaat vervelen, heerlijk! Even na Pensacola rijden we over de brug die ons via Gulf Breeze naar Pensacola Beach brengt.

imageHier is het strand zoals strand bedoelt is, wit zand en blauw water, that’s it! Wauuw wat is het hier mooi en stil. We zijn dan wel geen strandmensen maar dit is andere koek. We lopen hier wat rond en rijden dan nog ietsje verder naar Fort Pickens Area. We komen langs schitterende huizen, en de weg eindigd in dit National Park, erg mooi.

De terugweg rijden we door Pensacola Downtown, maar dit stelt niet zoveel voor. Dan zien we plots lichtmasten van een stadion, en zijn dan altijd wel benieuwd. Het is een klein stadionnetje, maar het ziet er erg nieuw uit en het is the Home of The Pensacola Blue Waahoos. De deuren staan open, en we lopen gewoon wat mensen achterna. Wat blijkt, er gaat zo een persconferentie beginnen met het volgende historische nieuws: ze spelen vriendschappelijk in Maart 2014 tegen de Cincinnati Reds, een Major League tegenstander!

imageThe last time a Major League team played in Pensacola was April 3, 1958. What else was going on in 1958?

– The cost of gas was $.24 cents per gallon.

– Elvis was topping the charts with his song “Hard Headed Woman.”

Hebben we toch maar mooi even meegepikt!

Dan zien we in het stadion een Beach Berry, nog nooit van gehoord maar het ziet er gezond uit. We maken hier onze eigen Frozen Yogert, en het is niet alleen gezond maar ook heerlijk!

Er stond ook nog een shopping Mall op ons lijstje die hier dichtbij ligt. Dus hop de auto in en binnen 15 minuten lopen we weer in een koele Dillards. Hier vinden we nog wat Goodies die op ons boodschappenlijstje stond voor family en friends! Al met al was dit weer een geslaagde tussenstop.

imageHet is dan inmiddels alweer 16.00 uur, we nemen weer de sightseeing weg en binnnen een uurtje zijn we terug in Foley waar we vandaag Cracker Barrel eens met een bezoekje vereren. Het was uiteraard erg lekker, en rijden om 18.15 uur onze oprit van County Road op, we zijn weer thuis!

Hier zien we weer een mooie Sunset vanaf het Dock, en dan is het tijd voor bakkie! En eigenlijk stond er dus niks op het programma…… Just another day, part 2!

Advertenties

One thought on “Just another day, Part 2!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s