This is the moment….

imageVanmorgen vroeg waren de Dolfijnen weer rondom ons Dock, en onze vroege vogel Corry was hier getuige van. Het was omstreeks 07.00 uur, maar binnen 5 minuten zijn ze helaas weer verdwenen. Er is geen pijl op te trekken, maar ben je er getuige van is het super kickuhhhh!

Om 10 uur rijden we richting Fairhope, Greeno Road 18640 om precies te zijn. We kloppen aan bij appartement 4, en Kaylee doet met een big smile open, This Is The Moment….. we gaan nml. haar auto ophalen!

imageHet is een half uurtje rijden naar Foley waar we de Saturn gaan ophalen bij M&D Auto Sales. Dale heeft ons al zien aankomen en komt hem keurig voorrijden. Hij schroeft de nieuwe Sweet Home Alabama License Plate erop, en karren maar! Opa rijdt met haar mee, we gaan als eerste naar de Wal*Mart voor wat accesoires. Dan rijden we meteen naar de Shell voor een volle tank, zodat ze voorlopig karren kan.

imageOmdat Kaylee vanavond moet werken, maken we er meteen een gezellige uitgebreide lunch van. Het wordt een bezoekje aan het beroemde Lambert’s Café, the Home of the Throwed Rolls and the “Pass arounds”. In gewoon nederlands betekent dit dat de broodjes om je oren vliegen en er regelmatig gevraagd wordt of je bord weer gevuld kan worden met typische Amerikaanse bijgerechten. Er lopen verschillende obers rond en als je je arm opsteekt vliegt er een broodje door de zaak. Er wordt ook nog met aardappelen, fried okra, en macaroni met tomatoes geleurd. En als je geen No Thank You op tijd zegt ligt je bord weer vol met deze bijgerechten! We krijgen ook allemaal een emmer cola, en je begrijpt dat we vol bewondering hier hebben geluncht. Eenmaal terug bij de auto komen we erachter dat we ongemerkt voor de komende week gegeten en gedronken hebben….

Dan gaan we weer in formatie naar het huis van Kaylee, waar we haar met auto en al afleveren. Die is echt heppie de peppie! Ze mag voorlopig dus alleen rijden met iemand naast zich met een rijbewijs, maar dat komt goed, 2 Weeks Down, and 1 Week To Go!

imageDan gaan wij er weer vandoor en komen we terecht bij Kohls, en gaan we eens naar binnen bij een Bass Pro Shop. Wauw wat en winkel is dit, een beetje vreemd dat wij hier nog nooit zijn binnen geweest. Het is dan voor Amerikaanse begrippen een gewone winkel, maar dan ter groote van de jaarlijkse gehouden Visma. En dan ook nog eens heel erg mooi. Alles is hier te krijgen voor de jager en de visser, niet normaal. Heerlijk om ook dit gezien te hebben, en gaan we zeker vaker bezoeken.

imageWe vervolgen onze terug rit via de Eastern Shore winkels. Hier struinen we wat af bij de Best Buy, Michaels en Party City. Dan eindigen we bij Barnes & Nobles voor een goed boek, uhhhhh ik bedoel een heerlijke Frappuccino met een originele Pumpkin Cheese Cake van The Factory!

Om iets na 19.00 uur zijn we weer thuis, zien we nog net de Sunset en krijgen we een berichtje van Kaylee dat ze goed is aangekomen op haar werk met haar Saturn, netjes. De TV avond is weer volgeladen met Ink, Dissasters, Nightmares and Masters, heerlijk!

Advertenties

2 thoughts on “This is the moment….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s