Tagged!

imageHelaas worden we weer rond 6.45 uur wakker en rek ik het nog een half uurtje. Dan maar eens kijken of er nog meer Goedies wakker zijn. En ja hoor Sr. zie ik alweer op het Dock zitten. Deze keer zit hij op de Dolfijnen uitkijk. Helaas heeft hij nog niets gezien. De hengel wordt dan maar te water gelaten en vangen we weer verschillende catfish-jes. En dan horen we plots weer zo’n karakteristiek Dolfijnen geluid. En ja hoor daar zijn ze weer, met z’n tweëen dit keer. Maar voordat alle camera’s gereed zijn, zijn ze al weer te ver om ze op de gevoelige plaat vast te leggen, helaas.

Maar na 15 minuten, horen we plots weer dat Dolfijnen geluid achter ons. Snel de camera’s er weer bij, maar ze zijn razend snel. Deze keer zijn het er wel 6, het is werkelijk onbeschrijfelijk zo dichtbij en toch zo ver weg. Ondanks dat we ze niet heel goed op de geheugenkaartjes krijgen, hebben we deze momenten voorgoed op onze harde schijf.

Dan gaan we heerlijk ontbijten, en wachten we tot de 2 logeetjes tot leven komen. Ze slapen hier als een een roos, op het platte land van Alabama! Het wordt echt gewoon weer elf uur, voordat de deur door de dames geopend wordt.

Om 13.00 uur zijn we weer in Fairhope, en zit hun mini vakantie erop. Wij hebben nog 2 uurtjes waarin we proberen de verzekering te regelen voor de Saturn. Dit lukt wonderbaarlijk snel, en het zijn ook nog eens hele aardige mensen, die meteen Kaylee “adopteren” mocht er onverhoopt iets zijn waarbij ze hulp nodig heeft. Net als bij de autodealer zijn ze zeer begaand met onze situatie en hebben we alweer een goede keus gemaakt. Al hopen we natuurlijk dat ze er geen gebruik van hoeft te maken!

imageDan door naar het Courthouse van Fairhope met de benodigde verzekerings bewijzen en autopapieren. Hier moeten we zijn voor een Car Tag, oftwel een kentekenbewijs. We staan binnen 30 minuten weer buiten met een real American License Plate! Kaylee kiest voor een kenteken met de tekst “Sweet Home Alabama” i.p.v. “God Bless America”. We betalen de fee van $25 t/m april 2014, helaas net een maandje te kort. Deze auto registratie is gebasserd op de eerste letter van je achternaam, en de G loopt nu eenmaal t/m April. In Mei 2014 moet het dan weer worden vernieuwd voor een jaar en kost dan $40, weten we ook weer! Dit wordt een mooi herinnerings souvenier, want bij verkoop van de auto, gaat de License Plate gewoon mee naar Nederland, erg gaaf. Hierna gaan we snel Kaylee naar huis brengen want er moet weer “stage” worden gelopen in The Grand Hotel.

imageWij rijden zelf dan nog wat rond in Fairhope, halen internationale postzegels bij de Post Office, en doen onze postcards meteen in de “Drive Through” brievenbus. Dan zoeken we in de Target en Publix naar ons favoriete Americone Dream toetje met Magic Shell, voordat we weer naar onze thuisbasis gaan. We maken er een rustig avondje van, want morgen verplaatsen we ons voor een lang weekend naar New Orleans, uiteraard met Kaylee………….

Advertenties

6 thoughts on “Tagged!

 1. Ook vanmorgen wakker geworden met weer een mail van jullie op mijn telefoon.
  Ik blijf het zo geweldig vinden hoe jullie alles regelen voor Kaylee.
  En ook dat zij de stap heeft gezet om er een jaar te gaan wonen en werken. Dat neemt niemand haar meer af.!!!!

  Veel plezier in New Orleans…. wij hebben net geboekt voor volgend jaar juni. .. dus we zijn zeer benieuwd naar jullie verhalen.

  Ps: werkt het nu anders met de foto’s? Ik zie alleen maar foto’s die in het verslag zitten, maar niet meer. Klopt dat?

  Geniet ze.

 2. Leuk weer !! En die dolfijnen, wat een rijkdom zo in de morgen 😉 ! Alles geregeld voor de auto, en echte eigen Amerikaanse license plate, mooie herinneringen ! Op naar een heerlijk lang weekend, veel plezier !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s