Time flies when you’re having fun!

imageGisteren avond hebben we Kaylee en Augustina nog om 23.00 uur in Fairhope opgehaald. Ze blijven beide 2 nachtjes slapen voor een very little vacation at Weeks Bay.

De ochtend zijn wij ietsje later wakker, ongeveer half 8! Even wat met de iPad in de weer voordat ik echt eruit gaat. Dan zie ik dat Opa & Oma al op het Dock zitten. Er wordt alweer gevist, en Opa heeft vanmorgen vroeg een dolfijnen showtje gezien rond onze steiger, uniek. De ochtend verloopt bijna zoals altijd, relaxed een beetje vissen en ontbijten. Maar deze ochtend is dit huis tevens een Laundry, want er wordt flink gewassen voor Greeno Road!

Nog in de ochtend maar tegen de middag komt er wat leven uit onze logeerkamer. Ook zij komen natuurlijk naar het Dock waarbij ze al vissend een ontbijtje tot zich nemen, geen Room service maar echte Dock service! Er wordt gelukkig ook vis gevangen en  incl. een buitje voor de stof is het hier echt genieten geblazen.image

In de late middag gaan we lekker met ze shoppen in Mobile. Het wordt de Bel Air Mall, met Dillards, JC Penny’s, Forever 21 en Starbucks zijn we wel een paar uurtjes zoet. We verlaten rond 19.00 uur de Bel Air Mall met wat tasjes en staan dan binnen 5 minuten voor een Outback Steak House. Uiteraard hebben we hier weer heerlijk, maar teveel gegeten…..

imageWe stellen TomTom in en zijn om half 10 weer “thuis”. Hier maken we er nog een gezellig TV avondje van voordat de oogjes dichtvallen………Time flies when you’re having fun!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s