Shoppen…..

imageHelaas zit uitslapen er nog niet in. We zijn dus nog steeds niet van die Jetlag af, vanochtend zijn we zelfs al om 6.15 uur klaar wakker. Dan maar weer aan de iPad, en rond 07.00 uur gaan we lekker vissen. Het mooie aan het vroege wakker worden is de schitterend Sunrise te zien. We vangen weer leuke visjes, zijn er weer 2 uurtjes mee zoet en gaan dan maar eens ontbijten. We hebben de hele ochtend niks op het programma staan, en relaxen we heerlijk aan Weeks Bay, het is net echt vakantie…..

imageOm 12 uur hebben we met Kaylee afgesproken om te gaan shoppen. Nee geen Tommie, Adidas of Michael Kors, maar opzoek naar een autootje. Ons voorwerk zit erop en hebben goede hoop dat we bij M&D Auto Sales, Inc. met Dale een goede deal kunnen sluiten. Ik ga met Kaylee een proefritje maken, en we laten de andere Goedies achter als borg….. We stoppen op een landweggetje, wisselen van stoel en Kaylee glimt van oor tot oor. We checken nog wat zaken en het ziet er alllemaal prima uit. Bij terug komst doen we nog wat handje klap en na tussenkomst van de baas wordt de deal beklonken.

imageBinnen wordt al het papierwerk getekend en hebben we gewoon een auto gekocht in Amerika, wauw! We gaan hem pas volgende week dinsdag ophalen in verband met ons aankomende tripje naar New Orleans in het weekend.

We brengen Kaylee weer terug naar haar huis en we gaan verder met shoppen. Deze keer voor een auto verzekering. Om een kenteken (Car Tag) op de auto te krijgen moet hij eerst verzekerd zijn. Gisteren hebben we al een insurance bedrijfje bezocht en krijgen we een goede quote. Nu moet ik alleen met Kaylee terug voor de handtekeningen en dan is dit ook geregeld en kunnen we de Car Tag aanvragen in Fairhope!

Het is dan inmiddels alweer 16.00 uur en gaan we gewoon weer verder met shoppen. Dit keer naar de Wal*Mart. We laden onze kar weer helemaal vol, want we gaan lekker terug voor een relax avondje in Weeks Bay!

Advertenties

5 thoughts on “Shoppen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s