Super Tuesday!

Vanmorgen ging de wekker om 5.45 uur, het is weer Drivers License Day!
Als ik om 6.15 uur Weeks Bay verlaat, breekt het noodweer los! Wat een flitsen, donder en regen zeg, niet normaal. Onderweg zie ik al snel dat dit erg plaatselijk is en eenmaal bij Kaylee in Fairhop is er geen druppel gevallen, raar!

Om 6.45 uur rijden we wéér richting Mobile om de eerste hindernis te nemen voor het felbegeerde pasje om in de States te mogen autorijden. Er is door Kaylee hard gewerkt tijdens Labor Day, maar ook hard geleerd op de speciale Alabama verkeersregels. Om 7.30 uur sluiten we aan in de rij, die er inmiddels alweer staat. Vandaag heeft ze maar 1 kans, want om 16.00 uur moet er alweer gewerkt worden.

imageBij binnenkomst hebben we maar 15 mensen voor ons, oftewel 1 uur verder is Kaylee aan de beurt. Er wordt weer $5 betaald, en mag ze naar nr. 10 om het te nogmaals te proberen. Tijdens het wachten zijn mijn Candy Crush levens zo op, en zit er niks anders op dan naar de deur staren……en ja hoor met een Big Smile komt ze naar buiten en stond er Congratulations op haar schermpje. Wat een opluchting zeg, nu eens kijken naar het vervolg. We kopen een Learning Drivers License a $23,50. Hiermee mag ze rijden met iemand naast zich die een geldig rijbewijs heeft. Ze krijgt een geprint exemplaar meteen mee, en de echte wordt binnen 2 weken opgestuurd.

Om 10.45 uur zijn we alweer in Weeks Bay met het goede nieuws. We vertellen meteen de strategie die we onderweg hebben bedacht voor het vervolg traject. Aankleden en wegwezen……

imageDan gaan we het volgende probleem proberen op te lossen. Voor een Driving Test moet je met een auto komen die een Vehicle Tag heeft, verzekerd is en iemand met een geldig rijbewijs meenemen. Onze Rental Car valt dus af….. Dus moeten we maar meteen opzoek naar een auto, die we op haar eigen naam kunnen zetten en verzekeren. Dan hoop ik dat ze mijn Drivers License erkennen, zodat ze eventueel nog examen kan doen om de woorden “Learning” van haar rijbewijs af te krijgen.

We hebben nog 2 uurtjes waarin we ons kunnen orienteren, voordat we Kaylee moeten afzetten bij haar huis. We rijden naar Foley waar we onze zoektocht beginnen, welkom in de duistere wereld van Car Dealers…….

imageKortom we zetten Kaylee af en gaan weer verder waar we gestopt waren. We verzamelen heel wat Business Cards, waarbij we misschien Dale van M&D morgen nogmaals met een bezoekje vereren met Kaylee erbij!

We sluiten deze Super Tuesday af met een heerlijke vette Hamburger van …….juist Ruby ’s Tuesday!!!

Advertenties

5 thoughts on “Super Tuesday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s