Labor Day.

imageWe worden vandaag zomaar een half uurtje later wakker, en wel om 7.30 uur wauwww. Uiteraard gaat dan eerst de iPad aan en checken we of de digitale postbode al is geweest. Het blijft toch elke weer spannend of we nog ‘actieve’ lezers hebben! Meestal is Sr. dan al met het ontbijtje bezig want die doet (nog) niet mee met de digitale wereld……

imageKaylee heeft groen licht gekregen voor 2 days off, yesssss! We surfen het net af voor een hotel in New Orleans voor a.s. zaterdag en zondag. Het blijkt een dure en drukke periode, en daarom boeken we maar gewoon rechtstreeks een vertrouwde Staybridge Suites. Hij ligt op de rand van het French Quarter en het Business District, dus ideaal voor een Downtown bezoek!

Dan gooien we nog een hengeltje uit en vangen we weer die Catfish en Bass-jes met garnalen en “Gulp” wormen, erg leuk. Het is zwaar bewolkt aan de linkerkant en helder aan de rechterkant van de baai, en we horen ook aardig wat gedonder van het bijbehorende onweer. Het schuift allemaal snel de goeie kant op, dus we houden droge voeten.

imageNa de lunch gaan we toch nog maar op pad. We rijden via Foley richting de Gulf Shores. We rijden de 182 af die langs de Golf van Mexico en de Little Lagoon loopt. We parkeren onze auto en lopen het strand op. Er word even pootje gebaden bij dit schitterende strand. Dan rijden we weer verder langs de mooie strandhuizen naar het Gulf State Park. We gaan de Gulf State Pier bezoeken. De entree om op deze Pier te mogen is voor vissers $8 en voor ons kijkers $2. imageEr wordt hier druk gevist en we zijn getuige van 2 unieke vis momenten. Er wordt een grote haai gehaakt, die zich tijdens het springen uit het water los rukt, zonde…. Dan wordt er later een reuze schildpad (Loggerhead) gehaakt, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Dit zijn beschermde dieren en ook deze gaat gelukkig los, maar wat een monster was dit zeg…….

imageWe rijden terug via de Tolbrug, betalen $3.50 en zijn dan een stuk sneller in Foley. Hier zien we ineens CiCi’s Pizza, we stoppen en vallen meteen aan…..

En dan zijn we vandaag ook eens lekker op tijd thuis! We hebben nog een uurtje voordat de zon onder gaat, dus vissen! We vangen weer een lekker maaltje voor onze huisreiger. De avond wordt weer al zappend voor de TV doorgebracht, heerlijk zo’n Labor Day!

Advertenties

3 thoughts on “Labor Day.

  1. Tjonge jonge, gewoon tijdens de vakantie, op vakantie!!!!! Is dat huis daar niet te koop, ik wil het ook wel een keertje van je huren. Het klinkt allemaal super relaxed. Alvast een goed weekend, met z’n 5en.
    Daniëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s