“Like”

imageDe ochtend zijn we weer vroeg wakker en zien we voor het eerst bewolking wauw……

Na hoog beraad gisteravond laat zijn we er uit, niet alleen de Driver License commissie is vaag, ook de Alabama Vis federatie erkent onze nederlandse vispas natuurlijk niet en daarom vangen we waarschijnlijk niks…… Wordt vervolgd!

imageWe genieten weer volop van onze Veranda with View, hier kunnen we wel aan wennen. We besluiten om vanmiddag naar Battleship Memorial Park in Mobile te gaan. Dit militaire geschiedenis park is meteen een soort museum. Het heeft een grote verzameling opmerkelijke vliegtuigen en schepen waaronder het slagschip USS Alabama (BB-60) en de onderzeeër USS Drum (SS-228). Dit zijn beide nationale historische monumenten, erg bijzonder om dit van binnen en buiten te kunnen bekijken. Ook de vliegtuigen en tanks zijn erg gaaf om te kunnen aanraken…. imageOnze favoriete deel is toch wel het binnenste gedeelte van de onderzeeër die niet alleen in Pearl Harbor heeft gestreden, maar ook in de film Seaviper de hoofdrol heeft gespeeld. Een erg leuk park, echt een aanrader als je in de buurt van Mobile bent.

imageDan gaan we op zoek naar een nieuw avondmaal, maar stoppen we nog eerst nog even bij Joan, voor het betere kaarten maak materiaal. Hier laten we vandaag geen dollars achter, want ze hebben niks leuks aldus de kaartenmaakster onder ons.

Dan rijden we weer verder naar ons volgende adresje. Dit wordt onze eerste TEXAS Roadhouse ervaring in Amerika. Heerlijk gegeten, leuke tent met de extra Peanuts touch…. Ook deze keten krijgt na dit bezoek van ons een “Like”, en voegen we toe aan ons lijstje. Hier worden we wel weer als Aliens aangekeken, wat doen jullie hier in Mobile? Ze zijn echt niet gewend om toeristen in deze streek te zien. We zullen morgen de AVRO eens mailen of we hier een nieuwe uitzending voor “Ontdek je Plekje” kunnen maken.

Op de terugweg pakken we nog een Publix mee, voor een lekkere cheesecake straks bij de koffie! Het is met die Amerikaanse tijd tenslotte nog steeds feest……..

Advertenties

One thought on ““Like”

  1. Texas Roadhouse vind ik ook een TOPPER; net achter de Outback, maar deze staat hoog op de lijst. Kwaliteit vlees is erg goed. En Mobile is toch iets wat op onze lijst stond, ik dacht dat het wel ‘beetje’ toeristisch was ? Enjoy !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s