In de hoofdrol….

imageHelaas zijn we vandaag door de Jetlag al om half 6 klaar wakker, slapen gaat echt niet meer lukken. Dan maar een beetje internetten, en vooral de leuke berichtjes lezen die we op vele verschillende wijze van jullie ‘mogen’ ontvangen! Erg leuk is dat, thanks for that!

Ik ga heerlijk op ‘ons’ Dock zitten turen over het water waar de zon nog moet opkomen, ge-wel-dig! Dan nemen we een ontbijtje en lummelen we heerlijk de hele ochtend verder met een niks doen en een beetje vissen (helaas niks gevangen).

image

 

De middag staat in het teken van Outletten. Het wordt misschien eentonig, maar voor de Tanger Outlets moeten we weer naar Foley. Hier worden flink wat goederen van eigenaar gewisseld, nemen we een heerlijke Starbucks break en voor je weet is de middag alweer voorbij. Terug bij Weeks Bay wordt het Dock meteen weer ingenomen door de visseres onder ons, en gaat de rest heerlijk zitten onder de Oak Tree, kortom we vieren echt vakantie……

 

imageKaylee heeft op voorhand al gereserveerd voor deze woensdag in ‘haar’ Saltwater Grill restaurant, en dus zit ze voor de verandering eens aan tafel, i.p.v. in de bediening! In het restaurant krijgen wij van de manager en diverse medewerkers zoveel complimenten over onze dochter dat we er bijna van gaan blozen. Zelfs door vaste klanten worden we aangesproken als ze zien dat Kaylee aan onze tafel zit mee te eten, niet normaal! Het lijkt wel een aflevering van “In de hoofdrol”. We zijn hier dan ook echt een attractie op zich, ahhhh you’r all from the Netherlands….. wauwwwww! Erg leuk om mee te maken natuurlijk en het eten is ook nog eens heerlijk, een echte aanrader dus die Saltwater Grill in het Grand Hotel Marriott in Point Clear! Vooral onze waitress Augustina, Kaylee’s buddy, was amazing!!

Advertenties

5 thoughts on “In de hoofdrol….

  1. als echte fans van jullie blog genieten we elke ochtend weer van jullie verhalen! Wat heerlijk om zoveel complimenten te krijgen over jullie dochter. WOUW! En wat geweldig voor haar om zo het Amerikaanse leven wat langer mee te maken dan alleen in een vakantie. Geniet van jullie reis. (En van het samen zijn)

  2. Wat moet dat heerlijk zijn om te horen dat dochterlief het daar zo goed doet!! Juiste keuze gemaakt dus……………………….
    Lekker verder genieten maar!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s