Hello Goodbye

Het is alweer zo’n 8 weken geleden dat we met Goodbye tijdelijk afscheid namen van onze Kaylee, die waarschijnlijk iets teveel naar Ik vertrek had gekeken en voor 11 maanden naar de United States is vertrokken. Het is daarom nu de hoogste tijd om haar weer in onze armen te sluiten. Ik had natuurlijk ook kunnen beginnen met Goede tijden, Slechte tijden maar dat traject zijn we gelukkig goed door gekomen, en laten we ver achter ons. Op naar Amerika, Hello Alabama!

Uiteraard is Taxibedrijf van Dorp weer ingeschakeld om ons Schipholnaar de Evert v/d Beekstraat te brengen. Hier verlaten we Nederlands grondgebied met een Boeing 777 van United Airlines om de benodigde 7826 miles te overbruggen om in de omgeving van Fairhope te belanden.

Bij United hebben ze sinds juni dit jaar opnieuw de Economy Plus Year subscribtions geintroduceerd. En zoals ik al in The Missing Link…. tussen de regels had aangekondigd, EPlusSeatshebben we voor dit “speciale jaar” deze service afgesloten. Nu kunnen we 12 maanden lang genieten van wat extra ruimte in de ruimte op onze luchtbrug tussen Zoetermeer en Fairhope, lekkahhhh!

Voorlopig zijn we onderweg en we hebben er onwijs veel zin in, maar dat hadden jullie vast al begrepen………

Advertenties

3 thoughts on “Hello Goodbye

  1. Wij geven jullie nu met veel plezier het stokje over!
    Heel veel plezier(dat zal wel lukken)en doe jullie missing link de groetjes van de Mendo’s die nu aardig aan het worstellen zijn met de helaas bijbehorende jetlag:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s