Sitting On The Dock Of A Bay

Bayfront HomeThe Goedies Reünie Part 1 begint vorm te krijgen. 26 Augustus 2013 is de datum die al maanden groen/geel omcirkeld staat in onze agenda’s. Dat is de dag dat we eindelijk Kaylee weer gaan zien, en worden The Goedies herenigd in de originele Amerika-vakantie bezetting. Samen met Opa & Oma gaan we Kaylee voor de eerste keer opzoeken sinds haar verhuizing naar Amerika! We zijn erg benieuwd hoe ze hier leeft en woont in Fairhope, haar nieuwe Hometown tijdens haar stageperiode in het Grand Hotel Marriott Resort in Point Clear, Alabama.

Onze vluchten naar Pensacola in Florida met United Airlines en een Minivan van Alamo waren al in een vroeg stadium geboekt, en nu hebben we daar een Place To Stay tussen Fairhope en Foley aan toegevoegd. Het is een mooi huis die aan de Weeks Bay ligt, tussen Mobile Bay en Bon Secour Bay in, aan de Golf van Mexico in Alabama. Dit wordt onze thuisbasis voor 3 weken die uiteraard in het teken zal staan van The Goedies Reünie Part 1. Met een eigen Pier en een overdekt Dock voor de deur zullen we ons snel gaan thuis voelen zoals Otis Redding ons doet geloven in zijn Sitting on the Dock of a Bay.

Uiteraard gaan we ook outletten en op pad om de omgeving te bezoeken, zoals Fairhope, Foley, Mobile, the Gulf Shores met Orange Beach en Pensacola in de Panhandle. Natuurlijk slaan we Batlleship Park en Spanisch Fort niet over en gaan we voor de vliegende broodjes naar het Lambert’s Café in Foley. Ook New Orleans staat hoog op ons lijstje voor misschien een tripje van een paar dagen, who knows…..

En dan hebben we nog een hele speciale missie tijdens deze vakantie, waar Mobile (lees mobiel) het toverwoord van is…….

Stay Tuned!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s