Sweet Home Alabama!

Point Clear

Maar misschien worden juist de dagen om de Kiss Kruise heen waar we nog veel meer naar uit kijken……

Dit was de laatste zin van ons vorige blog Kruisin’s with Kiss again!

Laten we dat nu eens nader uitleggen.

Kaylee woont (zoals ze zelf zegt…) vanaf juli in Amerika! How cool is that…. a real American Dream comes true! Het wordt een stage van 11 maanden bij het zeer luxueuze Grand Hotel Marriott Point Clear Resort & Spa in de staat Alabama.

Wiki geografie:

Alabama, dat aan de Golf van Mexico ligt, grenst in het noorden aan de staat Tennessee, in het westen aan Mississippi, in het oosten aan Georgia en in het zuiden aan Florida. De staat behoort tot de Central tijdzone, 6 uur vroegahhhh dus!

Uiteraard willen wij haar in die tijd zo vaak als mogelijk bezoeken, en gaan we rond de KISS Kruise in Oktober effe een bakkie doen bij Kaylee.

Ook al kijken we weer ongelofelijk uit naar de Kruise met KISS, een Meet & Greet met onze eigen Kaylee aan de andere kant van de grote Oceaan zal nog veel bijzonderder zijn. U weet wel, sommige dingen zijn onbetaalbaar en voor de rest MasterCard…..

We vliegen met United Airlines naar Pensacola in Florida, huren een auto en rijden 50 miles naar Alabama, Point Clear. Hier blijven we 5/6 dagen die we vooral met Kaylee hopen door te kunnen brengen, voordat we 750 mile verder moeten zijn, in de haven van Miami. Daar gaan we aan boord van de Norwegian Pearl voor onze muziekale onderbreking, de KISS Kruise III. Dit worden ongetwijfeld weer 5 fantastische dagen Rock & Roll and Party everyday op zee, hopenlijk deze keer wel rond de Bahama’s!! Na de Kruise gaan we weer de 750 mile terug richting Point Clear, waar we weer 5/6 dagen blijven voordat we terug moeten…..

Deze trip is zelfs al deel 2 in onze planning. In deel 1 vliegen we ook met United Airlines naar Pensacola. Passeren we weer de Florida/Alabama grens en kunnen we met Opa en Oma de reunie van de Goedies goes America gaan vieren. De vliegtickets zijn al geboekt, de omlijsting moet nog worden uitgezocht, but…… So Far So Good!

Advertenties

One thought on “Sweet Home Alabama!

  1. Wow, dat klikt als een supermooie ervaring; 11 maanden !!! Wij rijden er in de zomer langs, en slapen misschien wel daar !!! Kan ze nog een mooie upgrade regelen 😉 ? Ook een fantastische trip door jullie eromheen gepland. Wordt echt weer heel bijzonder volgens mij, leuk !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s