KISSKRUISE II…. de foto’s!

Het is natuurlijk niet moeilijk voor te stellen, maar om op een het cruiseschip samen te zijn met je idolen is een droom. Dit is voor ons een unieke mogelijkheid om KISS van zo dichtbij mee te maken. En als we dan ook nog vanuit Miami beginnen met het cruisen op de Norwegian Pearl met KISS kan je wel spreken van een echte American Dream.

De band speelde zonder make-up een geweldige unplugged set tijdens de Sailaway op het grote buitendek voor de gehele KISS Navy. En dan de full make-up show in het kleine Stardust Theater was supercool om mee te maken. Het samen zijn met KISS en allerlei KISS fans van over de hele wereld op een schip is gewoon waanzinnig geweest.

De Q&A met Doc McGee en KISS waren ook een bijzonder kijkje in de keuken van het wel en wee wat er binnen en buiten de band allemaal afspeeld. Erg gaaf om die inside verhalen te horen van de mannen zelf. Dan is er ook nog de Mini Meet & Greet met KISS, nml. op de foto met KISS. We waren super nerveus, maar ze waren heel erg aardig. we werden welkom geheten en kregen van ieder een handje en hebben nu dus een kickuhhh foto met KISS. Als super bonus hebben we ook nog de foto’s met Paul Stanley, Tommy Thayer, Eric Singer en Doc McGee die we gewoon in de gang tegen kwamen….tja dit waren UNIEKE momenten die wij nooit zullen vergeten!!!!!

Veel mensen die ons hier “Live” volgde hebben naar de foto’s gevraagd van ons avontuur. We hebben enkele mooie plaatjes uitgezocht en hierbij zijn dan enkele hoogtepunten van de KISSKRUISE II.

Tot volgend jaar…….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “KISSKRUISE II…. de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s