Boodschappenlijstje, op naar de 100%

We worden om 07.45 uur wakker en halen ons boodschappenlijstje te voorschijn. We delen de dag zo in dat de kans van slagen toch minimaal 100% is. Maar dan moeten we wel opschieten. We hebben nog contact met het thuisfront, want die is zo nieuwsgierig…… Maar we laten niks los en gaan snel ontbijten. Om 09.00 uur checken we uit bij dit mooie Hyatt House in Dania Beach.
Dan rijden we richting de Galleria Mall in Fort Lauderdale speciaal voor onze Fans, uhhhh Vans. Onderweg stoppen we bij een Walgreens en daar kunnen we meteen beginnen met schrappen…..eindelijk!!! Dan door de Gallaria Mall en ook daar is de keuze reuze. We moeten zelfs even met het Nederland communiceren voor de juiste keuze! Ook daar slagen we dus, en zo hebben we al 90% in de tas! Op jacht naar de 100%, stappen we in de auto richting de Aventura Mall. Dit ligt inderdaad in Aventura vlak naast Miami. Het is alweer erg druk onderweg, maar we parkeren onze Captiva toch rond 12.00 uur in de garage van de Aventura Mall. We lopen via JC Penny naar binnen en lopen zo in een rechte lijn naar ons doel, ughe ughe! En yessss de 100% is gehaald, we krijgen er gewoon warme oortjes van! Nu hebben we nog tot een uurtje of 3! We nemen een lekkere frappuccino tijdens het internetten, of is het andersom? In iedergeval bestuderen we de plattegrond van de Mall en lopen we wat favoriete winkels af, en kopen we nog wat laatste Amerikaanse goodies. Ons laatste maal nemen we bij de Cheesecake Factory. Ondanks dat het een gewone doordeweekse maandagmiddag is krijgen we een pieper mee, gelukkig is de wachttijd maar een kwartiertje. We nemen een lunch portie….. en nee geen Cheesecake vandaag!
Om 15.30 uur ziten we in de auto en gaan we opweg naar Alamo. Ook hier weten ze wat files zijn, ondanks de 6 banen. Uiteindelijk leveren we onze auto in rond 16.15 uur. Dan met de metro naar het vliegveld en checken we in bij Delta voor onze beide vluchten. Helaas zitten we op de eerste vlucht niet naast elkaar. Maar dit gaan we bij de gate nog proberen te veranderen. Bij de douane doen we weer de grote verkleedpartij en komen we goed door. We gaan meteen naar H11 voor de eerste vlucht naar Atlanta. Hier vragen we om 2 stoelen naast elkaar en we kunnen die krijgen op Exit Row 32, dit vinden we absoluut geen probleem! Het is een korte vlucht naar Atlanta van minder dan 2 uurtjes. In Atlanta hebben we 2 uurtjes de tijd voor de overstap, en die zijn na wat dutyfree winkelend ook zo voor bij. Het gaat allemaal zeer voorspoedig en beginnen mooi op tijd aan ons laatste vlucht. Edith slaapt 1.5 uur maar ik slaap 5 van de 8 uur, een record! En zo momen we mooi op tijd aan op schiphol, waar we ook meteen de koffers zien verschijnen. Snel door de douane en daar staan onze 3 achtergebleven vaste Amerika reizigers ons op te wachten. We halen voor de show nog even onze treintickets naar Antwerpen op bij de NS balie, maar gaan lekker met de auto naar huis………..

Ps.
De KISSKRUISE was een waanzinnige ervaring en zullen we niet snel vergeten. Een aantal mooie fotos’s zullen rond het weekend zeker op de site verschijnen. Bedankt voor alle leuke reactie via de diverse media.

Advertenties

3 thoughts on “Boodschappenlijstje, op naar de 100%

  1. Welkom thuis! Zo jammer dat ik niet meer elke dag kan genieten van jullie verhalen. Ik moet gewoon afkicken….;-)
    En wat is het toch allemaal herkenbaar….vooral die gele mascara….hahaah. We moeten nog 6 maanden en dan gaan ook wij weer!! Joehoe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s