The KISSKRUISE dag 4

Ondanks dat het gisteren weer een latertje was, zijn we door de nieuwe Time Zone alweer om 07.15 wakker. Het is zwaar bewolkt en we wiebelen wat meer dan normaal, dus er staat ook een stevige wind. Slapen lukt echt niet meer, en gaan we maar weer verder met ons dagboek. We zetten een lekker bakkie koffie en kijken wat tv. Maken contact met het Wereld Wijde Web, Sms-en met het thuisfront voor de laatste updates en bekijken de reactie die binnen rollen. Dit blijft leuk, bedankt daarvoor. Zetten ons nieuwe verslagje online en maken ons op voor de laatste volle KISSKRUISE dag!
We starten zoals gebruikelijk in Great Outdoors op het dek. Hier nemen we weer ons ontbijtje op het buitendek met vandaag uitzicht op Cuba! Dan kijken we even bij Jeff Shea die al volop aan het prikken is. Dan zoeken we nog een keer naar onze foto die van ons is gemaakt bij binnenkomst, en vinden hem eindelijk. We nemen gelijk de KISS NAVY groep foto mee. Omdat we toch door het casino naar het Het Stardust Theater lopen, proberen we nog wat cash terug te verdienen bij de Roulette machine, helaas!
Dan gaan we naar Ask Doc. Doc McGhee is de man achter KISS. Tevens is hij o.a. manager geweest van Bon Jovi, Motley Crue en Skid Row. Geweldig om deze man allerlei inside stories te horen vertellen over het het wel en wee van de band perikelen. De zaal zit aardig vol en er worden veel vragen gesteld en zo zijn we in dit uurtje heel veel wijzer geworden, KISS is voorlopig nog niet klaar. In ieder geval komen ze in Mei/Juni 2013 weer naar Europa, yesssss! Dan lopen we snel naar het Pooldeck waar Adler al staat te spelen. Het is echt niet te merken dat deze band pas voor het eerst op deze Cruise optreed. Het is erg goed. We nemen meteen een lekker broodje hamburger bij de Poolside BBQ. Als toetje worden er waterijsjes uitgedeeld en speelt Adler Sweet Child of Mine, perfect!
Meteen hierachteraan is de Belly Flop wedstrijd met als jury Paul Stanley. We kijken naar wat bommetjes, maken wat foto’s en gaan dan naar het volgende event. Dit is Pick trowing finale met Gene Simmons. Die gitaar picks gooi je echt niet zo makkelijk weg, en de winnaar speelt tegen Gene. Grappig om te zien en Gene laat zijn tegenspeler winnen, sjapo! En dan hebben even rust tot 17.00 uur. We gaan naar de hut en daar ligt weer een verrassing op ons te wachten. De uitcheck procedure en de douane papieren liggen klaar. Tevens ligt er een promotion notitie met een KISSKRUISE II Dog Tag. We zijn begonnen als Sailor, en verlaten morgen dit schip als Petty Officers…..
We zetten de Tv aan en daar zien we dat Juventus- Inter Milaan Live op ESPN is. Na deze wedstrijd gaan we naar het Pooldeck voor de Q&A met KISS! Tijdens het wachten ziet de basgitarist van Skid Row, Rachel Bolan mij weer staan en wil natuurlijk ook met mij op de foto, klikkkkkk! Dan komt KISS te voorschijn voor de balkonscene. De KISS NAVY stelt de vragen en KISS geeft de antwoorden. Het is werkelijk onwijs gaaf, ze zijn erg ‘cool’ en we leren ze steeds beter kennen. Sommige verhalen brengen echt het kippenvel naar boven en soms heeft het een serieuze kant! Gene wordt aardig in de maling genomen door de andere 3 en dat is hilarisch!! Dit uurtje vliegt om wat erg jammer is, dit is echt weer een uniek moment die we niet snel zullen vergeten. Bij het verdwijnen van het toneel gooit Eric weer wat Picks naar beneden waarvan ik er ook 1 van kan bemachtigen. Nu alleen die van Tommy nog en de verzameling is compleet!
Dan gaan we heerlijk eten in het restaurant Summer Palace, hier waren we nog niet geweest. Een sjieke tent, waar we heerlijk hebben gegeten. Hierna staat het Stardust Theater op het programma waar Leogun optreed. Ook dit is ook een goed bandje uit Engeland. Halverwege zien we dat Paul ook een stukje meepakt van dit concert, en stellen wij ons strategisch op. Je weet het nooit….. En ja hoor na het concert komt hij samen met Tommy eruit, en wat denk je……ook zij willen beide met mij op de foto! Natuurlijk shake ik weer hands, dit is AWESOME!!!! Ze zijn waanzinnig aardig, en ik kan het echt niet geloven……… We lopen nog een stukje achter ze aan waar ook plots Doc McGhee met mij op de foto wil. Tjonge tjonge het moet niet gekker worden, THIS IS MY LUCKY DAY!!!!!
Dan lopen we weer terug naar het Stardust Theater voor het optreden van Skid Row. De kapitein van de Pearl heeft ook de Cruise van zijn leven, want die komt gewoon op het podium een schuine mop vertellen, is weer eens wat anders dan het Captain’s Diner. Ook Skid Row is erg goed en die gasten maken er een supershow van. Hierna gaan we meteen weer door voor ons volgende concert, nml. Radiolucent in het Atrium. Ook deze jonge gasten maken veel herrie, die zeer in de smaak valt. En dan is het alweer klaar voor vandaag, en hadden we gelukkig 25 uur tot onze beschikking. Dit was ook meteen ons laatste concert op de KISSKRUISE II, helaas. Het zit erop, morgen moeten we dit schip verlaten. Maar ik denk dat deze memorabele dag nog vele malen de revue zal passeren, en niet alleen vannacht………

Advertenties

6 thoughts on “The KISSKRUISE dag 4

  1. zo te lezen is het een groot feest voor jullie daar aan boord!! De namen zeggen me niet zo heel veel…….enne gevaarlijk om te zeggen natuurlijk Theo,ik ben nooit zo`n KISS-fan geweest. Maar het is duidelijk genieten en dat is leuk om te lezen! Ehh, Edith kom jij nou eens met een geschminkt KISS-bekkie sporten?????? groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s