The KISSKRUISE dag 3

Het was vannacht een latertje, kon echt niet slapen. Zo’n waanzinnig concert moet toch verwerkt worden blijkbaar. Ik maak het verhaaltje af, neem een internet account en uploaden maar. De foto’s komen later wel want zo snel is dit Satelietverkeer ook weer niet!
Toch worden we gewoon weer om 08.00 uur wakker met een Big Smile! Op de iPhones zien we dat we welkom worden geheten in Mexico door Vodafone. We doen de TV aan op het Captains Bridge kanaal en zien dat we nog zo’n 20 nautical miles te varen hebben voordat we in Cozumel aankomen. In de Freestyle Daily voor vandaag konden we lezen dat we inderdaad gewoon voet aan wal kunnen zetten in Mexico, dat is mooi.
Eerst gaan we een ontbijtje scoren tijdens het aanmeren op het deck van Great Oudoors voordat we opweg gaan naar Mexico! Dit wordt met militaire precisie gedaan en is leuk om naar te kijken. De kapitein heeft waarschijnlijk al langer dan een week zijn vaarbewijs, schatten we zo in…… Met de paspoorten op zak gaan we door de douane die alleen onze keycards scannen. De Star ligt naast ons en is ook mega Cruise schip van Norwegian, en het is daarom erg druk. Er worden vele excursies op de pier aangeboden, maar daar trappen we niet meer in. We lopen heerlijk langs de haven en door de klieine straatjes met al zijn prullaria winkeltjes en de vele Diamond Stores. De winkeltjes gaan ook net open want het is hier 2 uur vroeger dan Shiptime, dus pas half 9 i.p.v. half 11. Hier moeten we ons niets van aantrekken anders kan je wel eens te laat aan boord komen, oeps! Om de 5 meter wordt je hier aangesproken om binnen te komen kijken, en dat wordt vreselijk irritant. Helaas kennen ze BudhaToBudha hier niet, dus het zilverwerk laten we voor wat het is. Wel bezoeken we hier in Cozumel het Smallest Hard Rock Café in the World, en kopen daar dan toch maar een T-shirtje van! Op de terugweg nemen we een heerlijke Frappuccino bij Starbucks, en kunnen we snel nog even gratis internetten, voordat we weer de boot opgaan.
We hebben ons hier heerlijk 3 uurtjes vermaakt, en gaan nu lekker zonnen op het dek. Het is nml. erg warm en zijn eigenlijk wel blij dat onze excursie achteraf niet door is gegaan. We lopen terug langs een machtig marineschip uit Brazilie die naast ons is aangemeerd en dat is schitterend om te zien. We checken weer in bij de Norwegian Pearl en maken ons klaar om naar het Sundeck te gaan.
Eerst nemen we nog even een lekker broodje hamburger, alweer in het Garden Café. Daar zitten we ineens naast Steve Adler, de voormalig drummer van Guns ‘N Roses die nu hier met zijn eigen band Adler voor het eerst optreed. Natuurlijk wil ook hij met mij op de foto en krijgen we een dikke hug! Hij herkent mij waarschijnlijk nog van het eerste concert dat GNR in Duitsland gaf, heel wat jaartjes geleden…… Hij is echt zo gek als een deur, maar erg aardig. Het is zo wel de Kruise van de drummers aan het worden, terwijl ik niet eens met stokjes kan eten laat staan drummen!
Na deze leuke onderbreking gaan we dan naar het Sundeck waar we ons ook hier weer een paar heerlijke uurtjes vermaken. Rond 17.00 uur gaan we maar weer eens van ons balkonnetje genieten en maken we ons op voor de foto met KISS, ahhhhhh.
We varen de haven van Cozumel weer uit, en gaan om 18.30 uur richting de Spinnaker Lounge, Deck 13. Hier zijn we lekker op tijd, en worden al aardig nerveus. Het is goed geregeld en we ‘lullen’ onze zenuwen lekker weg met een grappig stel uit de States. En dan is het zover, we zien ze al staan en hebben nog 2 koppels voor ons. En dan mogen we wij naar voren. We proberen het bewust mee te maken en nemen de tijd. Paul vraagt How are you doing? We vertellen dat we from the Netherlands zijn en geven Tommy, Paul en Eric een hand en krijgen een box van Gene, WOWWWWW wat een moment! We gaan staan voor de foto, 3 2 1 en flitsssssss. Dit gaan we niet snel vergeten, echt kickuhhh. We bedanken ze nog even voor dit moment en moeten dan weer door, helaas. Wat was dit gaaf en we zijn zoooooooo benieuwd naar de foto, maar die krijgen we pas over een week via een e-mail binnen. Met een Big Smile verlaten we de Spinnaker Lounge en kan onze maag eindelijk weer wat eten verdragen…..
Tijdens een bufetje in het Garden Café zijn we er nog vol van, we hebben het overleefd. Het zijn natuurlijk ook maar gewone mensen met een beetje smink op hun gezicht maar toch, het blijft een mini Meet & Greet met mijn helden!!!!! Dan puffen we nog wat uit op de kamer en gaan we om 21.00 uur het 2e Concert simultaan bekijken op het witte doek in het Crystal Atrium. Zo kunnen we toch ook mee genieten van dit 2e indoor concert, wat ook weer geweldig is. Ze spelen wat andere nummers, dus geen kopieetje van gisteren, komen 1 x terug voor een toegift, maar Eric geeft zijn halve drumstel gesigneerd weg na de show, en dat is ook weer uniek moment, zeg. Dit was helaas alweer de 3e en laatse show die ze op deze KISSKRUISE hebben gegeven, maar ze komen terug is ons door Paul verzekerd met de KISSKRUISE 3!!!!!!!
Dan blijven we nog even hangen in het Atrium waar zo A Thousand Horses gaan optreden. Tijdens het opbouwen van de set zitten we vol bewondering te kijken naar mensen die verkleed zijn voor de Eighties Party! We luisteren nog wat liedjes voordat we weer terug lopen naar onze hut. Daar ligt de Freestyle Daily weer klaar voor morgen met een Time Change Notice. Omdat we vannacht een nieuwe time zone binnen varen moet de klok weer een uurtje terug. Dus morgen hebben we weer een dag van 25 uur. Dat komt goed uit, want die dag zit ook weer vol met aktiviteiten…..

Advertenties

4 thoughts on “The KISSKRUISE dag 3

  1. Zojuist je blog gevonden en in 1x helemaal bijgelezen, wow wat bijzonder is dit, Onstuimige start van de reis maar de cruise zelf is niet minder onstuimig, geweldig! Have fun and more fun 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s