The KISSKRUISE dag 2

We slapen uit tot 07.45 uur en doen de gordijnen open en zien alleen maar water om ons heen. Oh ja we zijn op de KISSKRUISE, we merken gelukkig niet veel van het varen, dus dat gaat perfect. Af en toe wat deining maar dat went snel en we worden er gelukkig niet ziek van. Het is een beetje bewolkt en kijken wat tv en ga ik effe heerlijk op ons balkonnetje zitten. Dan hoor ik geronkel vanuit de hut en slaapt Edith gewoon weer verder. Geen vroeg ontbijtje dus. Ik zoek uit hoe het gebruik van internet op de boot is en zie dat dit slechts $24 per uur kost, moeten we toch maar eens doen dan! De site must go on! Om 10.00 uur maak ik Edith eens wakker, zodat we straks toch nog ergens kunnen gaan brunchen…..
Dat wordt niet in het Garden Café, want die is al gesloten op deze tijd en lopen we naar Great Outdoors. Zoals de naam al doet vermoeden is dit heerlijk buiten eten op het grote dek, waar het wel erg druk is. Het is een heerlijk vers en fruitig brunchje geworden en kunnen we er voorlopig weer tegen. Dan gaan we opzoek naar verborgen ruimtes die we nog niet hebben ontdekt hier, en die zijn er genoeg. We boeken in het Crystal Atrium alvast de Highlights and Shopping excursie in Cozumel, zetten we ook eens voet aan land in Mexico. Helaas is Jeff Shea al helemaal volgeboekt, dus geen KISSKRUISE Tattoo voor ons……. De bowlingbaan is ook al open maar wij proberen ons geluk in het Casino. We spelen wel leuk roulette maar helaas dit kost alleen maar geld.
Dan gaan we terug naar de kamer waar we onze zwemkleding aan doen, want we gaan naar het Sundeck! Het is nml. heerlijk weer, 26+ en een beetje bewolkt. We zoeken een bedje op het bovendek met een mooi uitzicht op Cuba! De achtergrond muziek wordt verzorgd door Radiolucent die op het Pooldeck staan te spelen, perfect. Om 16.30 uur vinden we het welletjes en wandelen we weer terug naar onze hut. Hier ligt een excursie envelope met de mededeling dat onze excursie gecanceld is, wegens te weinig deelnemers….dan niet! We zien morgen dan wel of we nog voet aan wal kunnen zetten in Mexico.
We maken lekker gebruik van ons balkonnetje voordat we richting Indigo gaan voor het avondmaal. Geen buffet dit keer maar gewoon een 3 gangen menuutje en erg lekker. Tijdens het eten spotten we een hele school dolfijnen die lekker mee springen in de golfven van de boot. Natuurlijk zijn we te bijna te laat voor de foto’s, maar is er  toch nog eentje gelukt van een springende dolfijn.
En dan is het grote moment daar, de INDOOR KISS SHOW !!! Om 20.00 uur gaan de deuren open van het Stardust Theater. We zitten op Orchestra Right L5 en L6, want helaas dichterbij was er 10 maanden geleden al niet meer. Eenmaal in de zaal zien we dat dit geweldig wordt, not! Er staan 2 palen in de zaal en achter 1 van die palen zitten wij, ja daggggggg! Ik loop naar een Sixtmann medewerker en doe mijn verhaal. Ze snapt ons helemaal en gaat opzoek naar een oplossing. En wat voor een oplossing, we krijgen een Upgrade naar B1 en B2, oftewel vlak voor het podium, wauwwww! Ik vraag nog als een geintje compensatie tickets voor de show van morgen, maar daar trappen ze niet! Iedereen om ons heen vind het geweldig dat we deze Upgrade hebben gekregen, en wij natuurlijk helemaal. We staan vlak voor Tommy Thayer en is geweldig! Om 21.00 uur begint het concert en wat een show geven ze hier weg zeg. Er gaat niets boven een kleine volgepakte zaal die helemaal uit z’n dak gaat, net als de boys zelf!!! De setlist stopt bij 18 liedjes, maar ze komen gewoon voor een 2e keer terug en spelen nog wat songs uit de losse pols, echt kickuhhh! We maken vele foto’s en er blijken gelukkig meer dan 100 echt mooie bij te zitten, waanzinnig!!!! Wat een belevenis was dit, echt het beste concert ever wat wij van KISS gezien hebben, en dat zijn er niet weinig! Onze buit van vanavond is 1 gitaarpicket van Gene Simmons. Van Paul hadden we er al een paar gevangen tijdens de Unplugged show, maar helaas dus geen van Thommy, voor bij de verzameling. Mischien kunnen we nog ruilen, wordt vervolgd.
Na dit geweldige spektakel gaan we nog wat snacken en is deze dag voorbij gevlogen. De oren suizen nog wel een tijdje door en gaan we terug naar onze hut voor de broodnodige nachtrust. Morgen zijn we dus in Cozumel, Mexico. En gaan we op de foto met KISS, AWESOME!

Ps.
De foto’s komen later!

Advertenties

3 thoughts on “The KISSKRUISE dag 2

  1. Hahaha !!! Wat een enthousiasme, jullie hebben de tijd van jullie leven 😉 ! Kan me er niets bij voorstellen overigens, maar dat mag voor jullie de pret niet drukken !! Geniet ze !! En maak lekker veel foto’s 😉 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s