The KISSKRUISE dag 1

Om 06.15 uur zijn we klaar wakker, TV aan en wordt de Sandy schade meer en meer zichtbaar. De boardwalk van het beroemde Jersey Shore bestaat niet meer, alles is vernield. New York is ook enorm geraakt en er komt nog een New York Marathon aan in het weekend……..misschien! Maar voor ons begint vandaag de KISSKRUISE!!! We starten met het gebruikelijke ritueel, de hele wereld volgen via het internet met Twitter/Facebook/Wordpress/E-Mail enz. enz. Dat zullen we wel missen op de boot!
Om 09.15 zitten we weer kant en klaar aan het heerlijke ontbijt. We besluiten om nog even een Target te bezoeken om het boodschappenlijstje af te werken. Helaas wordt er niets geschrapt, ze hebben gewoon niet wat we zoeken en ook de Publix er naast werkt niet mee. Dan maar na de Kruise weer verder zoeken. Nu op naar Alamo waar we de Dodge weer inleveren en zien dat het bonnetje op 0 staat.
We nemen de Alamo shuttle die ons naar de Port of Miami brengt met nog meer KISSKRUISERS. Hier worden meteen onze tassen gelabeld zodat ze later op onze kamers worden bezorgd, mooi geregeld. We maken wat foto’s van de Norwegian Pearl, want die is huge! Dan gaan we maar in de rij staan, die al aardig is opgelopen. Uiteindelijk duurt het inchecken en de douane perikelen ruim een uur voordat we naar onze kamer kunnen. We zitten op de 9e verdieping en binnen liggen er 2 KISS welkoms pakketten met smink, een gesigneerde poster en een groot KISSKRUISE badlaken, erg gaaf. Ons balkonnetje zet er ook goed uit, dat komt deze dagen heerlijk van pas. Dan gaan we opzoek naar wat eten, en dat is hier niet zo moeilijk, want overal zijn er restaurants waar we terecht kunnen. We nemen een broodje op het dek met uitzicht op Miami, super. Hierna verkennen we het schip verder en zien een kleine opstopping bij de ingang. Hier komt de drummer van KISS, Eric Singer binnen en iets later gevolgd door Gene Simmons met zijn Shannon, erg leuk. Iets later zien we Eric bij de lift staan en kan hij eindelijk met mij op de foto, hij zal wel trots zijn…..
Dit was echt kickuhhh zeg. Om hiervan bij te komen gaan we naar de kamer waar onze koffers zijn gearriveerd en kan de korte broek eindelijk aan, want het is erg warm. Dan is het alweer tijd voor de verplichte Safety dril, die we moeiteloos doorstaan. Hierna gaan we voor de groepsfoto en het Unmasked optreden van KISS naar het Pooldeck. Het is al megadruk en we vinden een plekje waar we het goed kunnen zien. Het optreden duurt zo’ n 2 uur en is werkelijk uniek, de Kruise is nu al geslaagd en we zijn net de haven van Miami uit.
We maken gebruik van een van de buffetten om zo op tijd voor Skid Row te zijn die ook in de openlucht optreden. Maar eerst komen we nog langs de KISS T-shirt verkoop en zien dat dit heel hard gaat, dus besluiten we om ook maar meteen in actie te komen voordat het uitverkocht is, binnen is binnen. We doen weer een buffetje aan waar weer van alles verkrijgbaar is, en hier hebben we lekker gegeten. Dan op naar Skid Row die vele oldskool liedjes spelen, dit is weer erg gaaf en keihard!
Ondertussen is het mega druk met allerlei wonderbaarlijke creaties die dit Halloween feest met zich meebrengt. Er is na het concert hier ook een Halloween contest waarbij de KISS gitarist Thommy Thayer de jury is die later door Eric en zelfs Paul Stanley wordt bijgestaan. Wat een gekkenhuis en we hebben hier heerlijk met bewondering naar zitten staren. Zelfs een paar Nederlanders deden mee als Sinterklaas en zijn zwarte pieten……. die helaas niet winnen! En dan is de dag voor ons echt gedaan, hier gaan de partys gewoon door, maar wij stoppen er mee. Morgen weer een dag, en dan is het tijd voor de 1e Full Make-Up show waar wij bij zullen zijn!

Ps.
De foto’s komen later!

Advertenties

One thought on “The KISSKRUISE dag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s