Welcome to Miami

Ondanks het heftige slaaptekort, zijn we om 07.00 uur klaar wakker. 2,5 uur slaap is niet veel maar meer zit er echt niet in. Maar we zijn in Miami en daar gaat het om. De iPad en Iphones zijn wel weer opgeladen, en stromen de felicitatie voor Edith binnen, bedankt daarvoor! De Tv gaat aan en zien dat Sandy flink heeft huisgehouden, wat een drama! Dan wordt er gedouched en zijn we om 09.00 uur ontbijt ready. We laten een heerlijke omelet bakken, nemen wat vers fruit en een yoghurtje en gaan op pad. Het is vandaag Sweater Weather zoals ze het hier noemen, frisjes dus. Nou is 26 graden misschien voor hier wat frisjes, maar het is heerlijk weer dus de lange broek had niet gehoeven.

We rijden door een plotseling onstane rivier meteen naar Miami Beach waar we de parkeergarage in Washington Avenue opzoeken. We lopen als eertste naar Love Hate van de serie Miami Ink. Maar dit ziet er gesloten en armoedig uit op dit tijdstip. Dus geen Ami James of Chris Nunez gezien, helaas. Door naar Collins Avenue waar we wat winkeltjes bezoeken en Edith hier meteen bij de UGGS winkel haar kadootje koopt, het kan maar binnen zijn…. Door naar de kruising met de 16th Street waar de Lincoln Road Mall is. Daar nemen we een kleine pauze bij de Starbucks in dit gezellige gebied. De terugweg lopen we via Miami Beach. Natuurlijk maken we fotos op het strand en lopen we helemaal de Ocean Drive af. Uiteindelijk hebben we hier 3 uur rondgelopen.

We rijden dan ook met de auto nog even over de Ocean Drive opweg naar Key Biscayne waar we de skyline van Miami willen fotograferen. Ook dat is weer gelukt, op naar Bayside. Hier zien we al wat meer Kisskruisers lopen die gelukkig Miami ook bereikt hebben. Er is hier nml. 1 van de vele Pre KISSKruise Party’s in het Hard Rock Cafė. Wij eten uiteraard op deze Rock vakantie een Legendary HRC burger en zien dat het KISS podium wordt ingericht. Die party laten we voor wat het is want we zijn toe aan slaap.

We stellen TomTom in op de dichtsbijzijnde Wal Mart Superstore voor wat schrappen van ons boodschappenlijstje. Dit ritje duurt wat langer dan gepland, file!!! Na een uurtje zijn we er dan eindelijk en vinden we gelukkig de gele Mascara van Maybelline…. Uiteindelijk zijn we om 19.00 uur op de kamer terug en gaan de voetjes van de vloer met de tv aan, heerlijk. We krijgen nog een mailtje van Sixtmann dat de vertrektijd van de Cruise een uurtje is uitgesteld i.v.m. laatkomers en dat we niet naar Great Stirrup varen maar naar Cozumel. Hier krijgen dan nog wat KISSKruizers de gelegenheid om alsnog op te kunnen stappen voor de laatse dagen die helaas woensdag niet op tijd in Miami kunnen zijn door Sandy, de Perfect Storm. We proberen te rekken maar om 22.00 uur is echt het licht uit.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

7 thoughts on “Welcome to Miami

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s