Game Over….

Na een slechte nacht in huize Goedies i.v.m. de airco perikelen worden we opgeschikt met het vreselijke nieuws van de schietpartij in Aurora. Dat is dus niet ver van Denver vandaan, en nog verbazingwekkender is dat wij gisteren avond in Aurora bij de Outback Steakhouse hebben gegeten. Alle tv zenders berichten hier alleen maar over, wat een verschrikkelijk drama.

Toevalligerwijs hebben we sinds gisteren ook nog contact met “Loek” van het Alles Amerika forum die een soort van verzamelpunt is geworden van allerlei kampeer overblijfselen van Nederlandse vakantiegangers.  Nieuwe reizigers kunnen deze weer hergebruiken, die hun roadtrip in de buurt van Denver beginnen en bij Loek komen ophalen.  Zo ook onze koelbox, die ons 3 weken fantastisch van koude drank heeft voorzien en die we zo’n 2e leven gunnen. Nu is het zo dat “Loek” in Aurora woont, en dat is dan erg toevallig. We spreken af dat we onze koelbox vanmiddag bij hem voor de deur afzetten als we richting vliegveld gaan.

Dan gaan we om 09.00 uur ontbijten beneden, want om 09.30 uur worden de tafeltjes alweer afgeruimd! Eenmaal  terug op de kamer lopen we weer tegen die benauwde muur aan en veranderen we van plan. Maar om ons airco probleem niet groter te maken dan het is, in vergelijking bij deze theatershooting zoals ze dit hier noemen, is dit appartementje echt niet koel te krijgen met die 2 losse airco units. Vandaar dat we besluiten om niet te wachten tot het 14.00 uur wordt, maar pakken we onze reservelijst van Denver erbij.  En wat staat daar op, een koele Mall. 

We checken uit, krijgen duizendmaal excuus en we moeten maar 2 nachten betalen i.p.v. 3, erg netjes! Dan rijden we naar de Colorado Mills, waar we 2 uurtjes voor uittrekken. Er wordt flink gewerkt aan uitbreiding, terwijl wij denken, kan het nog groter? Maar we lopen hier heerlijk rond in deze koele Mall, waar de “gratis” 3e nacht weer totaal teniet wordt gedaan op de valreep! Dus koffers open en weer dicht. We nemen nog een laatste Starbucks en dan rijden we naar Aurora om onze koelbox af te geven. Een mooi rit, waarbij TomTom ons nu de andere kant van de Denver Skyline laat zien, die ook erg mooi is. Eenmaal op het platte land, op nog geen 10 minuten van Denver horen we Tom ” bestemming bereikt” zeggen en zettten we de koelbox bij Loek voor de achterdeur. Jammer dat hij er niet was, maar we vonden het erg leuk om te doen.

Dan gaan we opweg naar de Car Return van Denver Airport. National is makkelijk gevonden en daar leveren we om 14.00 uur de Dodge in, helaas! Het bonnetje wat de National medewerkster uit haar computertje laat rollen staat zoals verwacht op €0,00, en zien we dat we 2552 mile hebben gereden in deze 3 weken, een mooi gemiddelde. Dan hoppen we in de bus van National die ons naar de vertrekhal brengt en waar we ons nu echt in een lange broek hijzen, gatverdamme! We checken binnen 10 minuten in bij Icelandair, geen problemen met Jr. en Sr.en onze koffers zijn allemaal binnen de limiet van 23 kg, dus het valt allemaal wel mee! Het zijn wel 6 i.p.v. 5 koffers zoals op de heenreis, maar een kniesoor die daar op let. We hebben nu nog zo’n 2 uur te overbruggen, en die beginnen we met een Whopper menuutje. Daarna moeten we nog door de douane voor de verkleedpartij, wat ons 2 te grote tubes Crest White Deluxe kost, want die mogen niet in de handbagage Opa! Bij Icelandair zien we dat ons vliegtuig al gereed wordt gemaakt en zitten we hier ook keurig op tijd in. Deze eerste vlucht duurt 7 uur en 13 minuten, dus aftellen maar. We gebruiken het inflight entertaiment en komt de klap met de hamer tijdens de laatse 3 uur van deze vlucht. De tussenstop in Reykjavik gaat ook soepeltjes, eten een broodje en moeten alweer boarden. Voor we het weten horen we de piloot zeggen dat de vlucht 2 uur en 20 minuten duurt. Ook deze vlucht zijn de ogen veel dicht, dus gaat het lekker snel. Als we stil staan, zetten we de horloges weer op Nederlanse tijd en dat is 12.50 uur. De koffers rollen achter elkaar van de band en lopen we door de onbemande “Nothing To Decleare” poortjes naar de taxi die ons weer netjes om 14.30 uur voor de deur afzet, Game Over!

Ps.
Hierbij willen we iedereen bedanken, die met ons heeft meegeleeft en/of heeft meegelezen. De vele berichtjes die ons via de verschillende media hebben bereikt, zoals de site reacties, de smsjes, de e-mails, de tweets, de whatsapp’s, de facebook likes en de forum berichtjes vonden we erg leuk. Nogmaals dank daarvoor! We hebben nu nog veel GoPro/Canon HD film materiaal en duizenden foto’s waar weer heel wat uurtjes aan gewerkt moet worden om er een mooi fotoalbum en een  film van te maken. See you next time…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s