De laatste Shop Trail…

Na het gebruikelijke ritueel op de kamer, die iedereen nu wel weet, gaan we weer naar beneden voor het heerlijke Hot Breakfast. Het is onze laatste hele dag hier en dat wordt onze laatste Shopping Trail. We rijden naar Castle Rock voor de Outlets. Als we het parkeerterrein oprijden is het nog erg rustig, want het gaat pas om 10 uur open. We lopen naar de informatie balie waar we alvast onze VIP Saving Cards ophalen voor de korting op de korting.

En dan beginnen we aan onze laatse Shop Trail. We beginnen bij Chico’s waar oma zelfs een eigen pashokje met haar naam krijgt aangewezen, en dat is ook een verkoop tactiek. De tasjes brengen we alvast naar de auto. Dan slaan we onze slag bij diverse andere zaken en geven de Amerikaanse economie een duwtje in de rug. Om 13.00 uur nemen pauze en eten we een heerlijke Strombollie in de Foodcourt. En dan zorgen we als laatse dat RL ook weer een balletje kan slaan na ons bezoekje.

Om half 4 beginnen we aan de terugtocht die we via de Mall Park Meadows in Lone Tree rijden. Daar zit een JC Penny en die hadden we ook nog op ons ToDo lijstje staan. Ook hier nemen we wat tasjes mee en lopen we verder door deze mooie Mall. Daar zit ook weer een Forever 21 die ons ook weer een tasje aansmeert! Als we ook hier weer alle winkels hebben doorgespit, gaan we nog even terug naar Cherry Creek, waar we toch de twijfelgevallen ook nog inslaan. En nu zijn we echt klaar.

En dan is het tijd voor ons laatste avondmaal. En  omdat die gisterenavond toch een beetje in het water is gevallen gaan we uiteraard voor een herkansing. We gaan dus naar een Outback Steakhouse. Hier moeten we 25 minuten voor in de Dodge naar Aurora, die de dichtstbijzijnde is! We komen in een aardige trafficjam en daarom rijden we pas om half 7 de parkeerplaats op en vrezen voor een pieper! Maar gelukkig is dit een grote vestiging en kunnen we ook meteen aanschuiven, dus geen wachttijd.  Hier word de nieuwste Blueberry Sangria geprobeerd door de dames, dat wordt lachen vanavond…. We hebben een bon voor een Free Bloomin’ Onion en die smaakt toch anders, nog veeeeel lekkerder! Helaas past er geen toetje meer bij, maar dit was een heerlijke afsluiter van deze dag en vakantie. De terugweg neemt TomTom  de binnendoor route en wij dus ook. Een heerlijke rit waar we ook weer een echt stukje Denver meekrijgen. Binnen 20 minuten zijn we weer thuis.

We vragen bij de balie een late checkout en mogen een uurtje langer blijven, tot 13.00 uur. Op de kamer is het vreselijk warm en zetten we de airco op volle toeren! Tenminste dat denken we. De airco doet het niet, we proberen van alles maar hij blaast geen koude lucht. We bellen de Frontdesk en die sturen een monteur. Na een paar minuutjes staat hij al voor de deur en krijgt hem ook niet aan de praat. De compressor is kapot en kan niet meer gemaakt worden. Er zijn helaas geen kamers meer vrij maar we kunnen 2 losse Airco units krijgen op de kamer. Tja het moet dan maar. We laten ze in de beide slaapkamers zetten en dit helpt gelukkig een beetje. Dan worden we door de Frontdesk gebeld met duizendmaal excuus en krijgen we uiteraard korting op ons verblijf, welkom in Amerika! Ik vraag ook nog even een bevestiging voor onze late checkout en nu mogen we zelfs tot 14.00 uur op de kamer blijven. Jippie nu kunnen we morgen meteen in een lange broek richting het vliegveld………

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

7 thoughts on “De laatste Shop Trail…

 1. Wat een service toch in dat Amerika, geniet van de laatste dag, en een hele goede reis, het weer is gelukkig wat aan het opknappen , dus jullie komen niet terug in het HELE koude kikkerlandje. Gr mimi

 2. Ben toch errug benieuwd hoe jullie die 100den aankopen in de koffers proppen!!!
  Maar het was weer geweldig en de verhalen ook (veel over eten trouwens….)
  sterkte met wennen aan het kleine kneuterige Holland!
  groetjes
  Yvonne

 3. Alweer voorbij de vakantie,wat gaat het toch snel..!!hele goeie reis gewenst en misschien nog een mooie trail als toetje:Schiphol -Sweet lake city….!!

 4. wat een toestand met de airco,,,maar dat is gelukkig goed geregeld ,,,,wij wensen jullie een goede reis terug ,,,het is hier redelik weer nu ,,,groetjes frans en lenie,,,,

 5. Wat hebben jullie een prachtige reis gemaakt met veel afwisseling.
  Zo, midden in de natuur en dan weer in het volle leven van de stad.
  Heerlijk dat winkelen, dat is ook genieten.
  Misschien zijn jullie al thuis en wij hopen dat het allemaal goed is gegaan.
  Het zal wel wennen zijn in ons kikkerlandje. Maar blijven jullie nog maar even nagenieten.

  Groetjes van Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s