Mijlpaal City…..

We zijn in Denver, Mile High City. Maar wij dopen we hem vandaag om in Mijlpaal City. Denver en 22 jaar getrouwd, en dat is toch wel een mijlpaal, vandaar Mijlpaal City. Vandaag hier is al morgen in Nederland, en we kregen gisteren al felicitaties binnen, dus deze dag heeft voor ons extra lang geduurd, grappig. In ieder geval iedereen heel erg bij bedankt voor de felicitaties!

Vanmorgen zijn we weer begonnen met de reacties lezen, douchen en dan zakken we naar beneden voor een heerlijk ontbijtje. We gaan lekker buiten op het terras zitten, maken wafels met aardbeien, nemen vers fruit en zo kunnen we er voorlopig weer tegenaan. Dan rijden we in 11 minuten naar de garage van het Denver Colorado Convention Center midden in het centrum, waar we onze Dodge lekker binnen zetten, $12 voor 8 uur! We lopen naar de 16th Street Mall, het centrum van Denver. We nemen meteen de Free Shuttle die in deze straat heen en weer rijd, en stappen uit bij het eindpunt. Van hier uit  lopen we naar het State Capitol via het City Center Park. Omdat we dit Capitol al eens eerder hebben bezocht, maken we een vlug rondje, waar we zien dat ze flink aan het verbouwen zijn. Ook de airco heeft te lijden onder de verbouwing en doet het niet, en dat is toch wel nodig vandaag. Maar ondanks de verbouwing blijft het een mooi gebouw die je kunt bezoeken en waar gewoon gewerkt wordt. We lopen terug naar de 16th Street Mall en er wordt weer vrolijk geshopt bij 21 Forever, we lopen we nog even het Hard Rock Café in! Ze hebben helaas geen leuke shirts en we kopen niets, en dat mag ook wel eens gemeld worden.

Het is vreselijk warm en twijfelen we of we naar de Baseball wedstrijd van de Rockies zullen gaan. We nemen bij Starbuck een verfrissend drankje en besluiten we wat we gaan doen. De wedstrijd wordt hier op het midden van de dag gespeeld. En midden op de dag, betekent vandaag 92 fahrenheit. We nemen toch de Free Shuttle naar de ander kant van de 16th Street Mall, waar we via Lower Downtown naar het mooie Coorsfield Stadion lopen. We zien dat het erg druk is en vragen of er nog Shadow kaartjes verkrijgbaar zijn. Die zijn er wel, maar erg prijzig. Hier kunnen we bijna een nieuwe spits voor ADO van kopen en doen we dus maar niet. Jammer maar helaas, 3 uur in de kokende zon zitten is echt geen optie. Dan lopen we weer via LoDo terug en nemen 1 halte met de Free Shuttle die ons precies voor de Cheesecake Factory afzet. En dat betekent maar 1 ding, Cheesecake. Als we eerst normaal gaan lunchen lusten we geen Cheesecake meer dus wordt de Cheesecake onze lunch. We vieren tenslotte een Mijlpaal. We kiezen allemaal weer een hele lekkere Cheesecake uit en gaan proberen om deze helemaal op te eten. Dit lukt er maar 1, wat is dit machtig maar ohhhh zoooo lekker.

Hierna waggelen we weer verder en zien we dat hier het Federal Reserve Bank of Kansas City een Denver departement heeft. Er is een Money Museum binnen die ons een Billion Dollar Experience belooft. Nou dat lijkt ons wel leuk. Om binnen te komen worden we net als bij de Douane binnenste buiten gekeerd, maar we krijgen een sticker op, dus approved! Helaas valt dit erg tegen en duurde het binnenkomen langer als ons bezoekje, helaas. Maar bij de uitgang worden we blij verrast dat we alle 5 een zak met $165 mee krijgen. Dus waren we toch blij dat we naar binnen zijn gegaan, al blijkt het een hele puzzel om dit geld uit te kunnen geven…. We gaan terug naar het Colorado Convention Center waar we een blauwe beer door de ramen zien gluren, en lopen door naar de garage waar de Dodge geparkeerd staat. Het is dan alweer half 5.

Maar er staat er nog een bezoekje aan JO~ANN op het programma voor de knutselaars onder ons. Dit ritje wordt een zware beproeving, we nemen een verkeerde afslag, komen in het echte Amerika terecht en staan bij een woonhuis voor de deur. Dat is het resultaat als je een S van South voor het adres in de TomTom vergeet in vullen. Door naar het goede adres en dit blijkt bij ons hotel om de hoek te zijn, maar dan 15 minuten verder. Hier worden weer wat knutselvelletjes afgerekend, en zo kan JO~ANN ook van het lijstje geschrapt worden. Om half 6 zijn we weer thuis bij Staybridge Suites, waar we zien dat ze gewoon een BBQ party aan het organiseren zijn, en dat allemaal voor onze 22e trouwdag, erg attent. We voelen allemaal die Cheesecake nog in onze maag liggen en hebben echt geen zin en trek meer in een restaurant bezoek, daarom blijven we lekker op ons eigen feestje hangen. Een hapje en een drankje verder gaan we weer naar boven waar we wederom voor de tv al internettend onze avond vullen en nu niet vergeten om ons toetje te maken….

Ps.
Naar aanleiding van wat vragen is hier een huishoudelijke mededeling:
Misschien niet al te duidelijk, maar in het wolkje van de bovenste foto kan je reageren per dag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

5 thoughts on “Mijlpaal City…..

 1. Wat leuk die lichtblauwe gympjes op de trap erbij!!!!!jammer van de wedstrijd en waggelend na decheesecake, ohoh die moet ik ook een sgaan proeven.ik lees er zo veel over….geniet lekker verder

 2. Het was elke dag weer uitkijken naar het berichtje dat er weer een nieuwe dag aan jullie blog was toegevoegd. Het was een waar genot om over jullie belevenissen in de USOfA te lezen. Gewoonweg leuk. En elke dag weer krijg ik ontzettend heimwee om ook weer te vertrek naar de VS. Maar helaas dat is voor mij (nog niet) weggelegd.

  Groetjes Theo (tcoppers van het AA-forum)

 3. Dit was weer echt een vakantie-trip om niet te vergeten, zoals uit alle verhalen wel blijkt. En natuurlijk de Cheese-cake foto, dat hoort erbij.
  ECHT GEWELDIG!!! En wat blijft het toch een eindeloos land.
  Wij vertoeven er ook graag.
  Het is iedere keer weer een genot om je reisverslag en foto’s te mogen bekijken.
  bedankt en een goede terugreis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s