Kwakkeldagje….

Vandaag weer inpakken en wegwezen, oftewel ontbeite en pleite…. Natuurlijk niet voordat we ons ritueel hebben afgewerkt, reacties bekijken, douchen, inpakken en naar beneden voor een Hot Breakfast. Na een heerlijk gebakken eitje, wafeltjes, toetjes, fruit, cinamon rolls, jus d’orange en een bakkie koffie gaan we weer terug naar de kamer. Daar halen we de koffers, checken uit en op naar het volgende avontuur. Nou ja avontuur, het wordt vandaag een kwakkeldagje, alleen verplaatsen en verder niks.

We rijden om 08.45 uur richting Denver. Weer via de I-70, waar de omgeving vandaag steeds groener wordt naarmate we dichter bij Denver komen. We hebben vandaag geen officiële tussenstop ingepland, want we willen naar de grote Stad, punt uit! We maken en pitstop op een mooie Rest Area bij Eagle County. Het is er zelfs boven de 10.666 feet, dichtbij de Vail Pass waar het wat frisjes aanvoelt met 61 fahrenheit. Maar eenmaal voorbij de Eisenhower Tunnel klimt de temperatuur weer langzaam naar het aangename, 80 fahrenheit. We hebben lekker door kunnen rijden, we houden onderweg natuurlijk de Sherrif auto’s goed in de gaten en staan al om 12.45 uur in Cherry Creek bij onze Staybridge in te checken.

Gelukkig is onze appartementje voor de laatste 3 nachten al gereed en kunnen we de koffers uitladen. Dan installeren we ons commandocentrum en gaan we shoppen. Na wat beraad besluiten we om naar de Cherry Creek Mall te gaan hier om de hoek. Dat ‘hier om de hoek’ betekent overigens niet dat we lopend gaan, maar gewoon met de auto. Een hoek is hier namelijk wel een minuut of 6 met de auto. We beginnen de shoptrail bij Macy’s, we lopen verder door naar de andere kant waar we via de Nordstorm naar de bovenverdieping gaan. Ze introduceren hier een nieuw kledingmerk maar twijfelen of dit aan zal slaan in Nederland, we laten het daarom ook maar hangen. We zien nog een dappere reddingsactie van een Duck die kwakkelt, en die met een helikopter wordt opgehaald.. We  nemen dan effe een lekkere Starbucks en gaan effe mensen kijken, ook leuk. We lopen daarna de hele 2e verdieping af. Het is een mooie Mall met 160 winkels en restaurants, maar wij zijn toch meer van de Outlets en dat hebben we voor het laatst bewaard. Maar uiteraard worden ook hier weer onze pincode’s ingewisseld voor volle tassen, waar uiteraard weer schoenen in zitten. Ook de Tv reclame heeft hier zijn uitwerking want de enige (nog) niet volwassenen in onze groep koopt een Proactive apparaat, waar je huidje zo lekker zacht van wordt, ja ja! Dan verlaten we de Cherry Creek Mall, en is het alweer 17.30 uur als we in ons appartementje zijn.

Hier worden meteen de wasmachines in gang gezet, die hier nog gratis zijn ook! Dus hebben we de quarters voor niks zo lang opgespaard. Ook hebben ze in deze keten op Di/Wo en Do een Sundowner, a social event met een hapje en een drankje. Vanavond is dit de French Dip, het blijkt stokbrood met warme rosbief, salade en chips te zijn. Het is al lekker druk en wij schuifelen dan ook maar gewoon aan. Het is echt heerlijk en zo hoeven we de deur niet meer uit, en sparen we lekker geld uit voor de grote dag van morgen……. Want 18 juli 1990 is dan alweer 22 jaar geleden!! We lopen toch nog even de Supertarget in die aan de overkant zit en daar halen we ons toetje, Ben & Jerry ijs, slagroom en Smucker’s Magic Shell. Zo, wij komen de avond wel door. We kijken de hele avond Storage Wars, wat een geweldig programma is en vergeten gewoon ons toetje te maken…….

Ps.
Naar aanleiding van wat vragen is hier een huishoudelijke mededeling:
Misschien niet al te duidelijk, maar in het wolkje van de bovenste foto kan je reageren per dag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

4 thoughts on “Kwakkeldagje….

  1. Ik had jullie al gefeliciteerd met jullie trouwdag, ik had het alleen bij gisteren neergezet. Maar nogmaals van harte en veel plezier nog de laatste dagen. Groetjes Mimi

  2. Jullie trouwdag, Nelson Mandela jarig. Het kan niet op. Ik liep een beetje achter met het lezen van jullie verslag. Ik was nl. tot 6 juli gekomen, maar ontzettend interessant allemaal. Die cheesecake factory vinden wij ook zo heerlijk. We kijken er nu al naar uit. Nog een fijn verblijf in Denver en een goede reis terug. Groeten aan iedereen.

  3. Gefeliciteerd dus…(wist ik veel, haha) Altijd knap zo`n lange tijd. Ojee ojee, het zit er weer bijna op, ik deel het gevoel van het niet naar huis willen, dus sterkte daarmee! Geniet nog maar even en een goeie reis naar het vooral niet zomerse Zoetermeer! Alhoewel het volgende week beter schijnt te worden. Good luck met de jetlag!! En bedankt voor de verhalen….
    groetjes,
    Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s