Raindrops keep falling….

Na die geweldige ervaring van de Narrows, hebben we toch spieren gebruikt waarvan we niet wisten dat we die hadden. Dus gisteren vroeg gaan duiken, en vandaag weer een ritje naar Torrey. We werden om half 6 toch allemaal wakker door een oerknal, niet normaal! Het noodweer is begonnen, en dat was ook voorspeld voor vandaag. We slapen nog even verder, want de wekker gaat pas om 07.30uur. Om 8.30 uur zijn we allemaal weer fris en fruitig en lopen naar het heerlijke ontbijtbuffet van Switchback. We zien dat de wolken erg laag hangen in de bergen, dat wordt vandaag geen zonnig dagje. Tijdens ons ontbijtje begint het ook te hozen wat een tijdje aanhoudt. De mensen zijn hier gelukkig mee, want we krijgen steeds te horen, We do need this…. Maar wij liever niet.

We verlaten Springdale om via Zion NP onze trip voort te zetten. We plakken de GoPro op de voorruit en karren maar. We rijden bijna door de wolken en gaan door de tunnel waar 3 jaar over gedaan is om dit gat te boren, best knap. We rijden richting Bryce NP waar we vandaag wat viewpoints van mee willen pikken, we zijn er toch! Helaas wordt het weer steeds slechter en vrezen het ergste. Gelukkig wordt het weer wat droger als we dichter bij de Bryce Canyon komen. We rijden langs Ruby’s Inn waar we al eens overnacht hebben en gaan daarna het park in. Weer “gratis” met onze America The Beautiful pas en dat komt goed uit. Want anders hadden we vandaag beter ons geld in het water kunnen gooien. Het moment dat we de Park Ranger voorbij waren begint het te regenen, ongelofelijk. We rijden een stuk naar achteren en keren bij Swamp Canyon, zodat alle viewpoints aan de recherkant liggen. Helaas zien we vandaag alleen de signs van de diverse view points, want het hoost alleen maar. Bij Sunset Point houden we een picknick in de auto, en hopen we dat het stopt met regenen. Dit gebeurt niet en zien  we ons bliksem bezoekje aan Bryce NP dus letterlijk in het water vallen, helaas. We maken nog een foto bij het Bryce sign. Camera klaar op het dashboard, 1 2 3 en rennen uit de auto flits en weer terug. De druppels maken de foto nog leuker!

Op naar Torrey die we via Boulder over de mooie Scenic Byway 12 willen bereiken. Onderweg zien we zowaar wat blauwe lucht tussen al dat wolken geweld. Af en droog, dan weer wat regen, we kunnen af en toe zelfs de minivan uit om mooie viewpoins te bezichtigen. De temperatuur heeft ook een geweldige klap gekregen en het is maar 57 fahrenheit. Dus niet de airco maar de kachel staat aan, is weer eens wat anders. Ondanks het mindere weer genieten we toch met volle teugen van de fantastische omgeving. Deze Scenic Byway 12 is een van de mooiste Byway’s in America, en dat blijft zo ondanks het weer. Onderweg wisselen we nog van reisleider, en zodoende is de jongste gebombardeerd tot hoofdreisleidster. We komen wonder boven wonder gewoon op tijd aan, goed gedaan!

We checken in bij Austin Chuckwagon, waar we de Familie Suite hebben geboekt. Het is een heel appartementje boven de General Store, en ziet er erg leuk uit. 3 slaapkamers, badkamer woonkamer, keuken en een terrasje met uitzicht op mooie rode rotspartij! Er staat ook nog een heel dik apparaat in een hoek en dit blijkt de TV hahahaha! Dan willen we nog graag de beroemde Peach Pie van het Gillford Farmhouse in Capitol Reef proeven. We rijden er heen en komen helaas net 15 minuten te laat aan, open tot maar 17.00 uur. Morgen gaan we in de herkansing. Op de terugweg bezoeken we nog even het vistors center en het Gooseneck viewpoint. Dan maar weer terug waar we beneden gaan eten bij onze huurbaas, Austin. We nemen de Tonight’s Special en laten het ons heerlijk smaken. Local food in a local bar, geweldig!! We nemen nog en een homemade taartje mee naar boven, want daar hadden we ons toch wel op verheugd…..

Ps.
Naar aanleiding van wat vragen is hier een huishoudelijke mededeling:
Misschien niet al te duidelijk, maar in het wolkje van de bovenste foto kan je reageren per dag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

5 thoughts on “Raindrops keep falling….

 1. Nou dat valt nog alles mee zeg….dat je uitzicht had, voor hetzelfde geld alleen maar wolkenuitzichten…..en het is zo mooi daar he,jammer dat je niet kon wandelen,maar dagje rust daarmee is ook ok!!!

 2. Hahaha,ik ben bij de Bryce Canyon sign ook drie keer heen en weer gerend naar de camera voor een foto van ons allemaal .
  Jammer van het weer ….

 3. Hallo allemaal,

  Zojuist jullie hele verslag vanaf het begin gelezen en heb er van genoten! Het leest lekker weg en de foto’s zijn prachtig! Jammer dat het gisteren zulk slecht weer was maar het is wel een leuke foto bij het bord van Bryce 😉

  Las Vegas was wel erg heet en gek dat het nu ineens zo afgekoeld is maar dat heeft ook wel weer wat. Ik wens jullie nog veel plezier verder en ik blijf lekker meelezen, ga zo door!

  Groetjes,
  Sonja (Mickey99 van het AA)

 4. Helaas doet jullie slideshow het niet meer bij mij, maar het verhaal maakt een hoop goed!
  Wel zonde van Brice! Is zo mooi, maar jullie hebben het al eens gezien…….
  Wel lekker dat het nu niet meer zooo heet is!
  groetjes Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s