Leaving Las Vegas……

Nothing Left To Be Desired, Except Coming Back, staat er op de kaartjes van de Ceasars Palace! Hier hebben we niks meer aan toe te voegen….. Helaas zitten onze 5 nachten er in Las Vegas nu echt op. Wat een geweldige ervaring weer, maar niet getreurd want de vakantie van de Goedies gaat nog eventjes verder. We gaan door naar Zion NP.

We bellen de Belldesk voor assistentie met de koffers, checken uit en laten de auto voorrijden bij de valet. Tijdens het wachten bij de valet stapt Edith op een zwarte SUV af en vraagt “Are you Ina?” En inderdaad blijkt dit Ina van het AllesAmerikaforum, die ook gebruik heeft gemaakt van de megadeal hier bij Ceasars Palace. Het is echt een snelle meet & greet want het is erg druk, maar wel heel leuk! Zij gaan naar de Outlet en wij verlaten dan echt Las Vegas, of had ik dat al geschreven….

Onze rit gaat naar het 1e State Park van Nevada, Valley of Fire. Het is echt wel weer warm, want onderweg loopt het weer richting de 105 fahrenheit. We nemen de snelle route via de I70. We hebben vanochtend lekker rustig aan gedaan en ook verliezen we straks weer een uurtje in Utah, vandaar de snelle route. We maken uiteraard weer een foto bij het oude Valley of Fire sign en betalen dan de $10 State Park fee bij de ingang. We rijden de Arch Rock Loop Drive op en maken diverse stops bij de markante rotsformaties. Zoals The Beehives, rotsen in de vorm van bijenkorven. En volgens mij zijn het ook echte bijenkorven want het wemelt hier van de bijen. We maken mooie foto’s en zoeken dan de koele Minivan weer. Het is echt mega warm en het motto is dan ook, buiten niet bewegen! We rijden naar het mooie visitor center waar we een plasstop maken en tevens wat info tot ons nemen. We besluiten om de White Domes Loop Trail over te slaan, want om een trail van 1,5 mile in deze temperatuur te lopen is niet menselijk. We rijden dan langs de Seven Sisters en willen graag Elephant Rock zien. En aangezien deze zou zo mee kunnen doen in de show van David Copperfield, moeten we echt wat meters lopen om hem te kunnen vinden. En ondanks dat hij gewoon langs de weg hoort te staan. We lopen dan toch de trail van 200 meter, wat echt niet meevalt en zien hem dan nog bijna niet. Ik klauter naar boven en plotseling sta ik onder de slurf, gevonden. En nu we het weten is het een raadsel dat we hem niet eerder zagen. We maken wat foto’s en nemen de korte route over de weg terug naar de auto. Dit park verdient eigenlijk een langer bezoekje maar dan moet de temperatuur ongeveer 50 fahrenheit minder zijn.

Dan rijden we via de East Entrance het park weer uit richting Overton. Het is dan alweer etenstijd en doen we hier in Overton ons jaarlijkse McDonalds bezoekje! Zo dat kan ook weer van ons lijstje, nu weer verder naar de I15. Vlak na Mesquite verruilen we Neveda in voor een stukje Arizona, om voor St. George alweer in Utah te belanden. Het is een erg mooie weg, waarbij we hele stukken in de bergen rijden. Hier nemen we de afslag naar Hurricane die naar Springdale leidt. We stoppen nu ook maar eens bij een zeer bijzondere schoenenboom, om een fotootje te maken. Erg bijzonder dat dit hier zo groeit!

Door naar onze Best Western Zion Park Inn, waar we 2 nachten verblijven. We krijgen 2 kamers met tussendeur op de beneden verdieping en voor beide dagen Breakfast Vouchers, voor een Deluxe Hot Breakfast Buffet in het Switchback restaurant. Goed geregeld! Binnen no time worden de 2 wasmachines in beslag genomen, wordt alles weer aan de laders gelegd, komen alle apparaten met internet connectie weer tot leven en gaan we zwemmen. Tenminste dat was de bedoeling. Onderweg gaat het me toch regen en onweren, niet normaal. Geen zwemmen dus en terug naar ons eigen internet café! We hebben geen zin meer om naar een restaurant te gaan en ga ik met Kaylee Pizza’s halen in de mainstreet bij Pizza en Noodle co. Hie is het erg druk wat een goed teken is. Het duurt wel wat lang maar ze waren heerlijk. We nemen nog een bakkie en gaan dan vroeg duiken, want morgen staat ons weer een nieuwe uitdaging te wachten…..

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “Leaving Las Vegas……

  1. Inderdaad prachtige foto ,s. Leuk die slurf he,ik wist dat niet en zijn al heel wat keertes door de parken in utah gereden.
    Tja en las vegas verlaten is nooit leuk maar…..inderdaad je komt er vat nog weleens terug.

  2. Altijd even slikken als je Vegas uitrijdt………Valley of Fire hartstikke mooi, maar bij “normale” temp zwem je al uit je T-shirt, laat staan bij deze extremen!! Gaaf hoor, Zion…jullie gaan toch ook nog naar Brice? Have fun in Utah!
    groetjes,
    Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s