Goodmorning Vegas!!!

Om 9 uur ga ik er maar eens uit, de rest is nog in diepe slaap. Ik neem internet op de iPad van Kaylee, zodat zij ook de laatste 24 in Las Vegas online kan zijn. Ik surf wat op diverse for, lees wat blog van mede forummers, en check mijn email of er nog leuke reacties tussen zitten. We vinden het nog steeds geweldig dat we zoveel reactie krijgen, ook die van mede Amerika fanaten die we nog nooit hebben ontmoet!

Dan schuif ik langzaam de gordijnen open voor het ochtendritueel, GOODMORNING VEGAS!!! Wat een uitzicht, dat is nog steeds geweldig! Iedereen meteen wakker en douchen, aankleden, ontbijten op kamer 3877 en naar de Forum Shops. Huhh Forum Shops, ja gisteren bij het shoppen by night, hebben ze voor de dames de verkeerde tas ingepakt! Dus snel terug naar Guess, en dit wordt keurig opgelost. Dan terug naar de valet, waar onze auto redelijk koel voor gereden wordt! Wat een luxe. Hij stond dus niet op de 8e verdieping….

We rijden naar de Paradise Rd, voor een potje midgetgolf! En niet zomaar een baantje, nee KISS by Monster Mini Golf! Een indoor 18 hole Glow in the Dark parcours met KISS als thema. Hier is werkelijk alles KISS wat de klok slaat, geweldig. De 18 holes zijn allemaal met grote KISS items versierd, er zit zelfs een diskjockey die de KISS muziek draait. Sr. wint dit Golf toernooi en mag kiezen waar we vanavond gaan eten, nou dan weet je het wel….Cheesecake Factory! We bekijken de Hotter than Hell Wedding Chapel, alle wanden met foto’s en poster uit vervlogen tijden, kopen een t-shirtje en hebben zo weer een uniek stukje van de KISS-Story gezien.

Eenmaal buiten merken we dat het alweer 115 fahrenheit is, erg heet. En buiten lopen is echt op eigen risico. Toch rijden we nog even naar het Las Vegas sign, want we willen toch nog een fotootje maken voordat we onze koele kamer weer even opzoeken. Het is niet druk, maken de foto en vluchten weer de Minivan in. Op naar de Valet, en hij is gelukkig niet vol. We nemen een uurtje rust en spreken om 15.00 uur af, dan gaan we nog even proberen om ons verblijf wat goedkoper te maken. Om kort te zijn, dit lukt niet. Het is bij de gokkasten en tafels wel lekker koel en dat is ook wat waard.

Om 17.00 uur gaan we naar de Cheescake Factory voor ons laatste avondmaal in Las Vegas alweer. De borden zijn weer zo vreselijk groot, dat er vandaag helaas geen Cheesecake-je meer in zit! Dat wordt dan pas weer in Denver, helaas. We lopen terug naar de lobby van ons Ceasars Palace en daar gaat Kaylee lekker op de kamer in de Jaccuzi en chillen met iPad, en lopen wij nog even een klein stukje de Strip op. We lopen een rondje bij de Miracle shops die bij Planet Hollywood horen, ook hier zitten vele winkels die wat toegankelijker zijn voor de gewone mens. We maken o.a. nog wat foto’s en video’s bij de Bellagio fonteinen, die we dan ook eens van beneden hebben gezien! Het blijft machtig mooi en dan is het klaar. Las Vegas is helemaal geweldig, maar het sloopt je echt. Ook al blijf je hier 14 dagen, dan nog kom je ogen en oren te kort. De avond kijken we wat tv, maar vooral naar buiten……….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 thoughts on “Goodmorning Vegas!!!

  1. nog maar een keer een WOUW!!! Het begint weer aardig te kriebelen, voor ons is het “alweer” 3 jaar geleden dat we in Vegas waren en we hebben er weer zin in. Helemaal na jullie prachtige verslag en foto’s. Maar jullie kennen het luxe probleem…er zijn nog zoveel mooie plekken in Amerika waar we nog (weer) naar toe willen.
    Heel veel plezier nog en we kijken uit naar het volgende verslag!!!!!!

  2. Nou, jullie zijn goed voorbereid op de KISS-cruise, haha! En ja, Vegas helemaal goed bekijken duurt een stuk langer……rekening houdend met de voetjes!!
    Nog veel plezier!!
    groetjes,
    Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s