Record day!

Hallo allemaal, bedankt voor alle beterschap reacties, daar knapt een mens van op. Ik ben gelukkig weer topfit en pakken we de draad weer op waar we gisteren zijn gebleven.

We worden elke dag een beetje later wakker, dus het acclimatiseren gaat steeds beter. Helaas betekent dit wel dat we te laat weg gaan i.v.m. de hitte die ons vandaag te wachten staat. Er worden records verbroken vandaag. En niet alleen met de temperaturen in Las Vegas maar ook de CC maakt overuren. We zijn dus weer naar Een Outlet geweest, maar dan nu aan de andere kant van de Strip. Dit is een Florida look-a-like mall, hoppen van winkel naar winkel in de buitenlucht. En die blijkt vandaag 120 fahrenheit te zijn, en dat is 49 graden, dus geen pretje. Vandaar dat je beter in een winkel kan afrekenen, dan buiten de winkel staan te wachten, helaas. Vandaar dat de 2 records van vandaag met elkaar te maken hebben. Morgen wordt het gelukkig weer wat koeler…. We halen de coupon boekjes bij de Informatie desk, en krijgen zo extra extra korting op vele aankopen. Alweer wordt bij Adidas, Tommy, Guess en Ralph dat zwarte kastje op de toonbank van de nodige handtekening voorzien. We eten weer een gezond Subway-tje tijdens de rust in de foodcourt. Ook zijn we hier weer veel te lang gebleven, zodat we ons plan voor de middag hebben moeten schrappen voor vandaag. Dat bewaren we nu voor morgenochtend.

Het is dan inmiddels alweer 5 uur als we de Outlet verlaten, en de Minivan moet ook weer wat drinken want we kunnen nog maar 40 mile rijden. We rijden met een boog om de strip heen en tanken bij de eerste benzinepomp die we tegen komen de Dodge weer vol. Zo en dan nu naar de Valet van Ceasars Palace, waar het deze keer wel lukt, dat scheelt weer. Ons rustmomentje begint dus vandaag pas om half 6 op onze room with a view, waar zelfs onze tasjes van onder de indruk zijn en voor het raam willen staan! In de rust wordt er unaniem besloten om bij de Cheesecake Factory alleen het toetje te nemen. Onderweg komen we dan meteen langs de Walking Company en Guess zodat we daar ook nog de twijfelgevallen nog kunnen bezichtigen en afrekenen…… Bij de Cheesecake Factory is het zo ongelofelijk druk dat we voor de Take Away optie kiezen. Er gaan ook nog warme Starbuckjes mee naar de 38e verdieping, en hier bekijken we de verschillende fonteinenshows weer, maar nu met een bakkie en een puntje….. tot morgen!

Ps.
Naar aanleiding van wat vragen is hier een huishoudelijke mededeling:
Misschien niet al te duidelijk, maar in het wolkje van de bovenste foto kan je reageren per dag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

5 thoughts on “Record day!

 1. Heerlijk zeg, wat geweldig weer daar in Vegas. En gelukkig dat je weer helemaal opgeknapt bent, ik hoef dus geen beterschap meer te wensen. Heel herkenbaar hoe jullie Vegas ‘aanpakken’ 😉 ! En wij zaten gisteren wel bij de Cheesecake Factory, in Naples was het niet druk !!! Have fun !

 2. Hoi Theo, hou op man met je 120 F …………. ik benijd jullie nu een keer niet :).
  Hier in Nederland is het met 20 graden net iets te koud voor de tijd van het jaar.
  Groeten en nog veel plezier de komende tijd, maar dat komt vast helemaal goed. Ik blijf jullie volgen!
  Stephan – Vakkie F

 3. ehhhh, al die tasjes moeten ook weer in de koffers???? haha dat wordt stouwen! We hebben het wel heet gehad in Vegas, maar jullie breken alle records……is gewoon niet leuk meer zeker als je wat wilt doen!
  Maar altijd nog beter dan hier, want de zomer laat nog steeds op zich wachten!
  groetjes,
  Yvonne

 4. Het zijn weer mooie verhalen en zeker ook de foto’s zijn prachtig, We hebben nog geen tijd gehad om eerder te reageren maar we hopen dat we het hiermee goedies gemaakt hebben ,ga zo door .
  Annie en M.J.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s