Route 66 en veel meer…

Allereerst bedankt voor alle reacties, daar knapt een mens van op! Nou ja, bijna dan, het houd niet over maar we moeten door. We gaan ons vandaag verplaatsen van Arizona naar Nevada. Om met Kaylee te spreken, ik ben helemaal klaar met die rotsen ik wil naar LAS VEGAS. Dat snappen we wel maar Sedona en omgeving gaat echt niet snel vervelen, wat is het hier mooi. En dan bedoelen we niet alleen de omgeving maar ook ons huis voor de afgelopen 3 dagen. Jammer dat we weg moeten, maar als we dan toch gaan dan naar LAS VEGAS.

We besluiten om de mooie Scenic Route 89 te rijden via het commerciële spookstadje Jerome. We komen weer vele uiterste tegen, van krotten wijken tot mega villas om uiteindelijk door Jerome te rijden. Het is leuk opgezet, helaas geen spook gezien, maar dat komt denk ik door het tijdstip van 10 uur in de ochtend, want dan slapen ze nog…. Dan door via de 89 naar Seligman. Gewoon nog steeds via op die Alt 89, dus we komen ogen te kort ondanks de 10 ogen die er in onze Minivan zitten. Vlak voor Seligman maken we een pitstop, wordt er wat gedronken en plakken we de GoPro er weer op voor de mighty Route 66.

Voor de film rijden we door Seligman heen en terug om daarna lekker in de winkeltjes te struinen. Ook dit is natuurlijk commercieel, maar alles is wel in de oude staat gebleven. Helaas hebben ze niet  meer de zo graag gewilde Route 66 handdoekjes voor in het toilet, dus zijn we eigenlijk voor niks geweest…geintje!! Geweldig vinden we dit en blijven natuurlijk weer te lang hangen. Dan vervolgen we onze weg richting Hackberry, ook een icoon van de Route 66. Die foto van de benzinepomp met de rode Corvette voor de deur staat ook in elk boekje over de Route 66. Onderweg loopt de temperatuur lekker op en de 100 fahrenheit wordt weer met gemak gehaald. We schieten hier weer vele plaatjes en 4 van de 5 nemen een heerlijk ijsje, ik moet er niet aan denken!

Dan is het tijd voor VEGAS! Het is nog een stukje rijden maar dat hebben we er graag voor over. De temperatuur loopt op tot wel 111 fahrenheit en ik zit met Goose bumps achter het stuur. Misschien wel teveel Goosenecks gezien, wie het weet mag het zeggen. Er gaan weer wat roze pilletjes in en dat helpt gelukkig weer een beetje. We rijden de hele Route 66 af tot aan Kingman waar we de I 70 opdraaien en we de snelheid weer lekker kunnen opvoeren. Opeens rijden we over de nieuwe brug van de Hooverdam, helaas zie je er niets van als je er overheen rijdt, maar moet je echt de afslag nemen om dit mega bouwwerk te kunnen zien. Dat houden we te goed voor de komende dagen, als we niks te doen hebben…. En dan doemt Las Vegas in de verte op, supergaaf!

Zoals vele van het Alles Amerika forum hebben ook wij een superdeal kunnen scoren bij Ceasers Palace en zijn we benieuwd of we niet in de kelder terecht komen. We rijden naar de Valet en die is VOL! Wauw dat is kl#te, we laden alle koffers uit voor de deur en ik zet de Minivan even weg. Nou ja even, een half uurtje later sta ik ook dan ook eindelijk in het Casino. We checken in bij Tom en die is een beetje vreemd maar heel aardig. We vragen om Connected rooms i.v.m. my parents (dit werkt vaak) en hij probeert werkelijk van alles. Noemt het surgery wat ie aan het doen is en plaats ons uiteindelijk in de nieuwste Augustus Tower. Helaas geen kamers naast elkaar maar My Parents are very lucky zei hij als laatste! We laten ons met de koffers door een Bellboy naar onze kamers brengen op de 38e verdieping!! Wauw dit is een MEGA UPGRADE! We hebben 2 hele grote kamers aan beide kanten van de gang. Er zit een Jacuzzi in en we hebben zelfs een TV in de badkamer, maar het uitzicht……..dat is MEGA VET. In de ene kamer kijken we op de Strip richting Wynn. De andere kamer kijken we vol op de fonteinenshow van Bellagio en de strip richting MGM. Waanzinnig, we pakken een stoel en we gaan hier niet meer weg de komende dagen, dat is een beetje het gevoel wat we hebben.

Er is om 9 uur ook nog een vuurwerk show en ook daar kijken we boven op. Daar voor moeten we toch wat eten en gaan we naar beneden voor een snelle hap. We lopen langs de entree waar Celine Dion straks haar concert geeft die we al in 2005 gezien hebben, en eten we wat bij Cypress Street Marketplace. Hierna lopen we nog binnendoor naar de Forum Shops, voor een sneak preview. Wat een winkels en wat een mensen weer. Verder gaan we vandaag niet, want de koek is op. We lopen terug nemen een cappuccino mee bij Starbucks die naast de lift zit die ons weer naar de 38e verdieping brengt. Hier doen we de gordijnen open en wachten we op wat er komen gaat. Een verlate 4th of July vuurwerk show en die is natuurlijk in VEGAS style: over de top, waanzinnig mooi en heel erg lang. Dan lopen we terug naar onze kamer en pakken we nog een laatste Fonteinen show mee, we zijn er toch!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

5 thoughts on “Route 66 en veel meer…

 1. Ooooh ik wil er ook zijn!!!!!!! Inderdaad de rit naar las vegas is door al die plaatsjes erg leuk en die route 66…. Ohoh er komen zoveel erinneringen hier naar boven.en dan Las Vegas, nou je klinkt nu al zo blij en happy, wordt vast nog erger komende dagen in die mooie kamers. GENIET ERVAN!!!!!!! Hartstikke leuk voor jullie

 2. Als je niks te doen hebt in Vegas, woeha……toch is de brug bij de Hooverdam de moeite waard, hoor! En als ik artistiek zou zijn ging ik in Jerome wonen, zo leuk! Maar wat zitten jullie super in Vegas……dan is het voor ons maar behelpen altijd met Motel 6 achter MGM (zat ik er maar!!!!!)
  Het is te hopen dat Theo snel opknapt want dat gekwakkel heb je niks aan, doe dat maar over 2 weken thuis, vind je niet?
  (groene) groetjes,
  Yvonne

 3. Ik heb jullie verslag vandaag pas gevonden! Heb het meteen in 1 adem uitgelezen tot hier. Wat dat betreft doet het niet onder voor “Gijp” hahaha.

 4. Theo, wat ben je toch weer heerlijk op dreef met je verslagen schrijven. En wat een mooie foto’s. Echt heel erg leuk om lekker mee te lezen.
  Geniet nog lekker van jullie vakantie!!!!!!

  Daniëlle

 5. Zo, heb nog even wat van jullie verslag in te halen, maar wat is dit een geweldige dag, zeker die kamers in het Caesar’s, echt helemaal te gek, dat heb je goed geregeld ! Kan ik nog wat van leren ! Snel de laatste dagen lezen nu 😉 ! Zit toch onderweg naar Kissimmee nu en Yvonne rijdt 😉 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s