Go with the Flow

Hello all, we are really….oh sorry! Hallo allemaal, we vinden alle reacties, emails, whatsapps, tweets en vind ik leuk duimpjes op de verschillende facebook pagina’s erggggg leuk, bedankt daar voor.

Vanmorgen weer vroeg uit de veren want er stond een Raft op de planning. De jongste van ons was daar toch een tikkie nerveus voor, en dat alleen was het boeken al meer dan waard! Het is gewoon een Scenic Raft, want de waterstand is erg laag en dat is precies wat we zochten voor ons groepje. De GoPro is natuurlijk hier voor gemaakt en zat als eerste in de tas. Na een stevig ontbijtje stonden we om 07.45 uur voor het Moab Adventure Center klaar voor onze 2e doop deze vakantie, raften! En dan ook nog op de Colorado River, dit kan niet mooier. We krijgen een safety vest aangeregen zodat we gewoon blijven drijven, mochten we overboord worden geslingerd.

We worden samen met alle boten en kano’s in een oude schoolbus 45 minuten stroomopwaarts gedropt. Hier krijgen we overlevinginstructies en dan zijn we klaar voor het raften. We worden ingedeeld bij Jeff, onze hoop in bange dagen, en tevens de leider van het stel. Een geweldig aardige jongen die er mooi spektakel van weet te maken. The Goedies zitten voorin, en Sr. geeft het tempo aan. De eerste rapid is natuurlijk het spannends en is gewoon ergggg gaaf! Niks om je zorgen om te maken dus. Het is inderdaad een Scenic raft, Go With The Flow en op ons lijf geschreven. De GoPro blijft zowaar plakken op de rand van de boot zodat we hier erg leuke beelden van overhouden. De vele rapids hierna overleven we ook en houden onderweg een heus watergevecht met andere rafts, die wij hopeloos verliezen. We krijgen diverse emmers Colorado water over ons heen, dus we zijn zeiknat. Het water is heerlijk, dit is geen straf maar gewoon erg lekker. Dan doe ik met Jeff een balans spelletje met de peddels, en we verliezen allebei ons evenwicht, plons…. De omgeving is ook weer adembenemend, vandaar dat Will Smith hier een maandje geleden ook weer een film heeft opgenomen. We raften vlak langs het enige 5 sterren hotel in de omgeving van Moab, Sorrel River Range Moab. Hier heeft Will Smith en zijn bende verschillende kamers hadden afgehuurd voor weken lang, dat wordt een duur filmpje. Maar wat een geweldig avontuur was dit weer zeg. Die halve dag is ook zo voorbij en voor we het weten rijden we weer in de bus terug naar Moab. Eenmaal thuis doen we lekker rustig aan, maken er weer een lopend buffet om de koelkast alvast wat leger te maken.

Dan besluiten we om toch nog even om naar Canyonlands NP te gaan. In het Island of the Sky district gaan we opzoek naar de Shafertrail Overlook, om zo van bovenaf te kijken waar we met onze Rode Jeep Wrangler 2 dagen geleden gereden hebben. In 45 minuten zijn we er, en wat een fantastisch overzicht heb je zo op die Shafertrail zeg. Erg gaaf om te zien en niet te bevatten dat we daar beneden gewoon gereden hebben. En dan gaan we voor onze laatste hike hier in Utah, het wordt Mesa Arch! Een kleine roundtrip van 800 meter met 30 meter hoogte verschil, dus goed te doen. Deze Arch is ook weer erg mooi! Na de gebruikelijke fotoshoot besluiten we om terug te gaan en alvast wat boodschappen te doen voor de picknick van morgen als we richting Monument Valley gaan. Het laatste avondmaal nemen we bij Eddy McStiff, want die stond nog op ons lijstje. Het was weer erg lekker, en helaas zit Moab er nu alweer op voor ons, Time Flies When You’re Having Fun!

Ps.
Naar aanleiding van wat vragen is hier een huishoudelijke mededeling:
Misschien niet al te duidelijk, maar in het wolkje van de bovenste foto kan je reageren per dag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “Go with the Flow

  1. Leuk, raften!! Dat hebben wij ook eens gedaan in Oostenrijk. Stoere dingen doen jullie weer. Ik blijf jullie nog een aantal dagen volgen en totdat we zelf weggaan geniet ik hier een beetje met jullie mee.
    Groetjes Ellen V.

  2. Geweldig! Het is wel duidelijk dat wij het een en ander gemist hebben doordat we redelijk “oppervlakkig” alles gezien hebben omdat we mijlen moesten maken. Een wat kortere afstand en “dieper” kijken is zeer de moeite waard!! Wat hebben jullie het fijn!!
    groetjes,
    Yvonne

  3. Wauw……. Wat lijk me dat gaaf zeg, maar of ik het nog durf…????. Maar super om op de colorado geraft te hebben….wat een vakantie he

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s